Katon korjaus auttaa pitämään katon ihanteellisessa toimintakunnossa

Katon korjaus tulee vastaan jokaisen katon kohdalla, ennemmin tai myöhemmin. Korjausten ja kunnostuksen laatu ja määrä riippuvat kuitenkin melko pitkälle siitä, kuinka hyvin kattosi on alun perin rakennettu, mistä materiaalista se on tehty ja kuinka hyvin siitä on pidetty huolta. Meiltä Kattokorjauspalvelusta löytyvät kaikki katon korjauksen ammattilaiset. Saat meiltä niin vuotopaikkaukset, aluskatteen kunnostukset kuin läpivientien tiivistyksetkin. Korjaamme katot materiaalista, kattomuodosta ja rakennuksesta riippumatta eli oikeastaan ihan kaikki käy, kunhan se liittyy kattoihin.

Kattohan voi rikkoutua tai kulua monenlaisten asioiden seurauksena. Vaihtelevat sääolosuhteet vaikuttavat katon kuntoon hitaasti mutta varmasti. Joskus jopa hyvin voimallisesti ja hetkessä. Jos vaikkapa myrsky tai lumikuormat pääsevät tekemään tuhoja niin asiat voivat mennä pieleen silmänräpäyksessä. Lumi- ja myrskyvauriot ovat odottamattomia tapahtumia, jotka rikkovat jopa uusia kattoja. Tuho voi olla melkoinen, kun katolle paksuksi kerrokseksi kertynyt, alareunasta usein jo jääksi pusertunut lumi lähtee liikkeelle. Se voi repiä mennessään lumiesteet, tikkaat tai rännit maahan asti. Myrskyn aikana puu voi kaatua katon päälle ja tuuli voi lennättää isoja oksia ja muutakin tavaraa puuskissa katolle ja räystäitä vasten. Hyvin pidetty katto kestää paremmin, mutta ei sekään kestä ihan kaikkea. Tällaisia vahinkoja voi tulla, vaikka katostaan hyvää huolta pitäisikin.

Pitkän aikavälin tekijät, kuten ilmansaasteet ja jopa auringon UV-säteily tuhoavat katetta vuosien saatossa hitaasti mutta varmasti. Vaikka tuhotyö tapahtuu useimmiten hyvin hitaasti, jopa vuosikymmenten kuluessa, voivat seuraukset iskeä silmille hetkessä, kun sen aika koittaa. Vanha katto voi esimerkiksi yllättäen päästää haperoituneista saumoista vettä sisään, vaikka siinä ei äkkiä tarkasteltuna mitään silmiinpistävää vikaa olisikaan. Aivan kuin katto olisi vain yhtäkkiä revennyt, vaikka syy katastrofaaliseen lopputulokseen on voinut tekeytyä pitkäänkin.

Oli kattosi korjaustarve lopulta mikä tahansa ja kohdistui se mille katolle tahansa, saat meiltä nopean ja ammattitaitoisen avun. Me suhtaudumme kattosi korjaukseen ja ylläpitoon kokonaisvaltaisena asiana, haluamme pistää kaiken kuntoon. Meidän palveluihimme kuuluukin katon täysi kuntokartoitus aivan joka kerta, kun katolle hommiin kiivetään. Vaikka tulisimme kiinnittämään repsottavaa räystäskourua, sen työn hintaan kuuluu katon kuntokartoitus. Sama pätee vaikkapa sammaleenpoistokeikkaan, tutkimme samalla katon kunnon ja raportoimme siitä sinulle. Jos tarkistuksessa löytyy jotain korjattavaa, annamme siitä tietysti edullisen tarjouksemme.

Osa tarkistuksen huomioista voi kuitenkin koskea myös lähestyviä korjaustarpeita sekä seikkoja, joita olisi syytä alkaa tarkkailemaan. Esimerkiksi katteen maalausta ja pinnoitusta voidaan ennakoida jonkin verran etukäteenkin. Jos katteella alkaa olla ikää, se joudutaan joka tapauksessa jossain vaiheessa joko pinnoittamaan tai vaihtamaan. Tämä tarve ei aina ole kiinni edes kuukausista, jos kate lähtökohtaisesti on kuitenkin ehjä ja suhteellisen siistikin. Jos korjaustyö sitten alkaessaan vaatii rahoitusta niin sen voit hakea meidän kauttamme tarjouksemme perusteella. Töiden loputtua voit hakea myös kotitalousvähennystä kattokorjauksista ja puhdistuksista, jotka olet meillä teettänyt.

Katon korjaustöitä laidasta laitaan

Kattokorjauspalveluhan tekee katon korjaustöitä laidasta laitaan. Teemme pikkukorjaukset, tarkistukset ja irronneiden osien kiinnitystyöt mutta myös laajat kattosaneeraukset, kuten kattomuotojen muutokset ja katteenvaihdotkin. Palvelumme käsittää siis kaiken tasoiset korjaustyöt yläpohjassa, välipohjassa, aluskatteessa, vesikatteessa, räystäillä ja niin edelleen.

Tyypillisiä, useamminkin saman katon elinkaareen mahtuvia kunnostustöitämme ovat katon vuotokorjaukset. Tämä kattaakin erilaisia töitä reikien paikkaamisesta rikkinäisten tiilten vaihtoihin ja rikkinäisten kattohuopien tai peltien vaihtoihin. Palahuopakatolla huopien kiinnitykset, vaihdot ja saumaamiset kuuluvat asiaan. Vettä voi katossa vuotaa myös kaikenlaista saumoista, joita voivat olla katteen saumat, jiirit ja sisätaitteiden saumaukset sekä läpivientien rakenteet ja tiivisteet. Tutkimmekin usein kattotarkistuksessa kaikki tällaiset yksityiskohdat, sillä vuodot ovat tärkeimpiä ennalta ehkäistävien ja korjattavien asioiden listalla. Katon läpivienteihin kuuluvat myös erilaiset kattoluukut, kattoikkunat ja kattovalokuvut, joiden kunto ja tiivistykset tarkistetaan, nämä voivat vaatia lisäksi puhdistusta tai laajemman saneerauksen yhteydessä jopa koko tuotteen vaihtoa uuteen ja ehjään vaihtoehtoon.

Meidän palveluvalikoimaamme kuuluu myös sadevesijärjestelmä kokonaisuudessaan. Puhdistamme, korjaamme ja vaihdamme rännit eli vesikourut, syöksyputket ja roskaesteet sekä muut kattojen sadevesijärjestelmät katon mallista riippuen. Esimerkiksi tasakatolla huollamme kattokaivot ja poistoputket. Vastaavasti vaikkapa harjakatolla käydään läpi juurikin ne räystäskourut ja muut kattorakenteiden ulkopinnoille asennetut osat, sekä niiden kiinnityspinnat, kuten räystäslaudat ja räystäspellit.

Savupiippu, kuten sadevesijärjestelmäkin puuttuvat todella monien kattokorjausyritysten palveluvalikoimasta. Meidän kanssamme et kuitenkaan joudu etsimään niille erikseen tekijöitä vaan saat kaikki niihinkin liittyvät palvelut meiltä. Voimme toimittaa ammattitaitoisen muurarin kunnostamaan savupiippua, jos se on vahingoittunut. Sitten peltiseppämme tekee piipunpellitykset, piipunhatut ja suojaamme hormitikin sisään satavalta lumelta ja vedeltä. Samalla peltiseppä voikin suorittaa myös irronneiden peltilistojen kiinnitykset ja vaihdot sekä räystäspellit, ellei niitä ole käyty jo sadevesijärjestelmän yhteydessä kunnolla läpi. Samaan syssyyn voimme pistää kuntoon myös seinällenostopellit ja korjata tai kunnostaa mahdollisen päätypellin. Meiltä saatkin joka kerta sinun katollesi räätälöityä palvelua, jossa korjaustyöt suoritetaan erityisosaajien toimesta. Jos kattosi hyötyy esimerkiksi peltisepän erikoisosaamisesta, saat sen meillä aina urakan hintaan kuuluvana.

Sitten tietysti tulevat erilaisiin akuutteihin tapahtumiin liittyvät välittömät korjaustarpeet, joihin pyrimmekin tarttumaan hyvin lyhyellä varoitusajalla sinua paremmin palvellaksemme. Esimerkiksi myrskyvaurioista osa on sitä luokkaa, että korjauksiin on ryhdyttävä hyvin pian vahingon sattumisen jälkeen. Vaikkapa myrskyn irti repimät kattopellit tai räystään päälle kaatunut puu ovat tavallisia myrskyvaurioita. Annamme tarvittaessa ensisuojausohjeet, joilla saat ehkäistyä lisävahinkojen synnyn siihen saakka, että ehdimme paikalle. Lumen tekemiin vahinkoihin puutumme myös mahdollisimman nopeasti. Lumikin osaa tehdä yllättäväkin monimuotoista vahinkoa. Me korjaamme lumen aiheuttamat notkelmat ja kuopat katossa sekä asennamme takaisin lumikuorman irti repimät räystäät ja kattoturvatuotteet.

Vesikaton alla on joskus korjattavana aluskatetta ja lahovaurioita sekä erilaisten puuosien vaihtoa. Katto voi myös painua notkolle muistakin syistä, kuin lumikuormien vuoksi. Me selvitämme syyt kaikkiin tällaisiin vikoihin ja hoidamme ne pois päiväjärjestyksestä ja samalla kattosi taas uutta vastaavaan kuntoon!

Kaikkien kattojen korjaukset, tiivistämiset ja paikkaukset

Kattokorjauspalvelu hoitaa siis katollesi ihan kaikenlaiset korjaukset, kunnostukset ja saneeraukset. Meiltä saat eri töiden lisäksi kaikkien erilaisten kattojen korjaustyöt katon materiaaliin, rakennukseen ja kattotyyppiin katsomatta. Korjaamme rivitaloja, kesämökkejä, kerrostaloja, autotalleja tai vaikkapa ratsastusmaneeseja. Unohtamatta sinun kotiasi ja autotalliasiakaan. Kotisi, toimitilasi, varastosi ja harrastustilasi saavat kaikki parasta kattohuoltoa meiltä vuoden ympäri, koko maassa.

Korjaamme kaikkia katemateriaaleja, kokemusta löytyykin runsaasti kaikista tyypillisistä Suomessa käytettävistä vesikatteista ja muutamasta vähän harvinaisemmastakin. Korjaamme ja rakennamme peltikattoja konesaumatuista ja lukkosaumatuista pelleistä, teemme erikoisemmat ja pitkäikäisemmätkin katteet vaikka kupari- tai alumiinipellistä. Tiilikatteita olemme tehneet ihan alusta lähtien, tuttua on niin betonitiili kuin savitiilikin. Sitten vielä huopakatteiden laaja kirjo on monet kerrat läpi käytyä, olemme tehneet katot ja toisetkin palahuovasta, bitumikermistä, kolmiorimahuovasta ja perinteisestä rullahuovastakin. Meillä onkin erinomaisen hyvä materiaalituntemus, jota voi hyödyntää asioidessa kanssamme.

Kuten kävikin jo ilmi, niin katemateriaalejahan on olemassa useita ja kaikista niistäkin löytyy vielä useita eri vaihtoehtoja, joista valita. Kun ryhdyt miettimään kattosi uudistamista, ehkä katemateriaalinkin vaihtoa, me autamme sinua mielellämme. Hintahan voi olla yksi ratkaiseva tekijä katteen valinnalle. Katteiden hinnat vaihtelevat materiaalien ja samankin materiaalin eri tuotteiden välillä, mutta hintavertailu on helppoa neliöhintaa tutkiessa. Pelkän katteen neliöhinnan ohessa kannattaa tarkistaa vielä, paljonko erilaiset kiinnittimet ja erikoispalat esimerkiksi katon kulmiin, päädyille ja harjalla kustantavat.

Eri katteiden asennustyötkin vaihtelevat työmääriltään. Esimerkiksi pelti on suhteellisen nopeaa asennettavaa ja materiaalinakin edullisimmasta päästä. Hinta kuitenkin riippuu valitusta peltituotteesta. Peltituotteiden valikoima on laaja, markkinoilta löytyy muun muassa lukkosaumapeltejä ja konesaumapeltiä sekä erilaisia pinnoitettuja katepeltejä. Me voimme auttaa suunnitteluvaiheessa myös siinä, että voimme määrittää, mitkä katteet olisivat ihanteellisimpia juuri sinun katollesi. Katon malli ja jyrkkyys nimittäin vaikuttavat siihen, mikä kate toimii parhaiten milläkin katolla.

Voitkin hyödyntää osaamistamme laajasti kaikissa kattokorjauksen eri vaiheissa. Osaamme korjata ja asentaa kaikkia materiaaleja, ymmärtäen niiden erityisominaisuudet, heikkoudet ja vahvuudet. Ymmärrämme, kuinka eri katemateriaalit ikääntyvät, millaista hoitoa ne elämänsä varrella tarvitsevat ja kuinka niitä puhdistetaan oikein. Sama pätee tietysti kattomalleihin, oikeastaan kaikilla kattomalleilla on omat vahvuutensa ja heikkoitunsa, huoltoon ja ylläpitoon vaikuttavia erityispiirteitä löytyy jokaisesta. Jos olet katteenvaihdon lisäksi miettimässä myös niin laajaa työtä, että katon mallikin muuttuisi, niin keskustelemme mielellämme myös tästä kanssasi. Katon muutostyö ei ole mahdoton ja silloin kun siihen on hyvät perusteet, voi työ olla jopa hyvin kannattava ratkaisu. Oikeastaan kaikkein vähiten meille merkitystä on sillä, minkä rakennuksen suojana katto on, kuin niillä seikoilla minkä mallinen ja mistä materiaalista tehty se katto on.

Katemateriaalin mukaiset korjaustyöt tiilikatolle, peltikatolle ja huopakatolle

Keskeiseksi toimintamme kulmakiveksi on muodostunut se, että kaikkia katteita kohdellaan aina kyseisen materiaalin luonteen mukaisesti. Eli huollot ja puhtaanapitotoimet valitaan sen mukaan, mitä katetta milloinkin työstetään. Tässähän lujalla materiaalitietoudella päästään hyvin pitkälle. Osaamaton katon puhdistaja voi esimerkiksi yhdellä kerralla pilata katteen pinnoituksen, avata katon saumat ja tuhota tiivisteet koska ei ymmärrä kuinka työn tulisi edetä ja millaista hoitoa kukin kate vaatii. Myös katon korjaustavat ja tarpeet ovat monella tapaa materiaalikohtaisia. Eri materiaaleihin tulee erilaisia vikoja ja vaivoja. Toisaalta kaikissa on myös omat hyvät puolensa, jotka ehkä kestävät paremmin kuin muiden katteiden vastaavat ominaisuudet. Kokeneet korjaajamme tietävät, että vaikka ongelma eri katteista tehdyillä katoilla olisi sama, on eri kattomateriaaleille olemassa eri korjaustavat ja tarvikkeet.

On olemassa vikoja, jotka eivät katso katon katemateriaalia. Kaikille kattomateriaaleille tyypillisiä ongelmia ovat saumausten ja läpivientien vuotoriskit sekä katteiden rikkoutumiset. Katemateriaaliin eivät katso myöskään rikkoutuneet rännit, irronneet katon turvatuotteet tai aluskatteen vauriot. Menetelmät ja materiaalit näiden ongelmien ratkaisemiseksi on kuitenkin valittava katteen perusteella. Jos ongelmia ilmenee huopakatteella niin vaikkapa sen paikkaus toteutetaan massalla tai vaihtamalla huopa. Saumaukset ja tiivistykset tehdään kuten rakennusvaiheessakin jos niitä on tarpeen uusia. Tiilikate saadaan puolestaan paikattua vaihtamalla rikkinäiset tiilet ehjiin.

Peltikaton osalta paikkaaminen on puolestaan haastavampi työ. Yleensä paikkaaminen onkin vain väliaikainen ratkaisu. Onneksi peltiin kuitenkin harvoin tulee vastaavia rikkoumia, kuin muihin katteisiin on mahdollista tulla. Muuten hyväkuntoisen katon peltejä voi toki paikata, varsinkin jos paikattavaa on vain vähän. Mutta kunnolla reikäinen ja reikiintymiselle altistunut kate kannattaa jo vaihtaa uuteen, koska laajoilla paikkauksilla ei saavuteta enää merkittävää hyötyä katon ylläpidossa. Kulut alkavat myös pikkuhiljaa kasvaa hyötyihin nähden ja pitkällä tähtäimellä tarkasteltuna uusi peltikate tulee lopulta edullisemmaksi, kuin ylenpalttinen paikkaaminen ja vuotojen siivoaminen. Ammattilaisillamme on laaja-alainen kokemus kaikista kattomateriaaleista. Voit siis jättää huoletta heidän käsiinsä niin peltikaton, tiilikaton kuin huopakatonkin korjaustyöt.

Katon korjaaminen kannattaa, kunnes on aika tehdä uusi katto

Katon hyvä ylläpito ja säännöllinen korjaaminen auttavat lykkäämään kattoremonttia tiettyyn pisteeseen asti. Parhaimmillaanhan pärjätään vuosikymmeniä sillä, että pidetään katto puhtaana ja korjataan ilmenevät puutteet ja viat nopeasti ilman että mikään pääsee kasvamaan kovin isoksi riesaksi. Mutta sitten vanha ystävä alkaa vaatia yhä enemmän hoitoa ja tulee yhä kalliimmaksi. Korjauksia alkaa ilmaantua tihenevään tahtiin ja talousbudjettia käytetään katon hyväksi ensin lomapuuhista tinkien. Lopulta se budjetti hupenee jo ruokapöydän antimien sijaan vuotojen paikkauksiin ja silloin alkaa olla aika pohtia vähän isompaa kattoremonttia.

Kattoremonttia ei kannatta pitkittää liian pitkään, sillä tietyn käännepisteen jälkeen senkin mittakaava ja kulut alkavat kasvaa kiihtyvällä vauhdilla. Kattoremontti onkin ihanteellista toteuttaa siinä vaiheessa, kun katon yläpohja ja muut rakenteet ovat vielä ehjiä. Päästään paljon vähemmällä, kun katto ei ole vielä päästänyt vettä lävitseen. Jos vuotoa on jo tapahtunut useampaankin otteeseen, voi yläpohjan puurakenteissa olla jo laajasti lahoa, lisäksi homeen riski on kasvanut ja eristysvillat voivat olla jo täysin pilalla.

Järkevästi aikataulutettu kattoremontti säästää paljon rahaa. Silloin kun päästään pienemmillä korjauksilla ja materiaalimenekillä eteenpäin, säästyy sekä työaikaa että tarvikkeisiin kuluvaa rahaa. Ennakointi kyllä kannattaa niin pienemmissä korjauksissa, kuin kokonaisissa kattosaneerauksissakin. Voit aivan hyvin selvitä pelkällä vesikatteen vaihdolla, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteiden päivityksellä katon perusteita myöten purkavan suursaneerauksen sijasta, kun lähdet liikkeelle ajoissa.

Jos nyt sitten mietit, milloin on oikea hetki olla ajoissa, mutta ei vielä ihan liian ajoissa niin voit tarkastella katon käyttöikää. Eri materiaalien keskimääräinen elinikä vaihtelee joidenkin huopien parista kymmenestä kuparipeltikaton pariin sataan vuoteen. Jos kyseessä on vaikkapa paanuhuopakatto, voi siinä kolmenkymmenen vuoden kohdalla ainakin teettää meillä jo katon kuntokartoituksen. Se kertoo jo paljon enemmän katon todellisesta kunnosta ja korjaustarpeesta. Silmin havaittaviakin seikkoja, joista remonttitarvetta voi päätellä on olemassa. Kattoremontti alkaa todennäköisesti kolkuttelemaan ovella, kun huopakatteesta alkaa löytyä kuoppia, repeämiä tai kupruja. Myös runsas sammal ja katteen pinnan voimakas eroosio voi kieliä remonttitarpeesta. Tiilikatolla haljenneet ja rapautuneet tiilet kertovat omaa tarinaansa, joka kannattaa kuunnella, tiilikatolla myös muun muassa sammal kertoo jo vähintään puhdistustarpeesta. Peltikatteessa erittäin selvät sävelet soittelee puolestaan ruoste, jos katon pääväri alkaa olemaan ruosteenruskea niin se vaatii jo kovasti toimeen tarttumista.

Katon säännöllinen huoltaminen auttaa löytämään viat ja ongelmat ajoissa

Säännöllisten kattohuoltojen etuihin kuuluu se, että isot korjaustarpeet pysyvät melko tehokkaasti kurissa sillä, että pienet viat hoidetaan ajoissa kuntoon. Säännölliset kattohuollot pitkittävät katon ikää. Ne paljastavat myös katon korjaustarpeet. Ainakin ne paljastuvat meille, sillä kiipesimmepä me katollesi minkä tahansa meiltä tilatun huollon saattelemana, teemme tarkan kuntokartoituksen koko katolle samalla käynnillä. Näin toimimme, vaikka kutsuisit meidät puhdistamaan rännit roskista tai vaihtamaan pari kattotiiltä. Nuuskimme katolle päästyämme kaikki yleisimmät ja katteellesi tyypilliset ongelmat sinun parhaaksesi. Tiirailemme läpiviennit, katsastamme katteen pinnan, käymme läpi kattoturvatuotteet ja muut katon elementit ongelmien ja korjaustarpeiden varalta. Jos suinkin vain pääsemme kiipeämään yläpohjaan, käymme sielläkin katsastamassa tilanteen. Aluskatteen ja eristeiden kunto kertookin jo paljon katon kokonaistilanteesta ja korjaustarpeista. Tutkimme näkymät yläpohjassa erityisesti kosteuden aiheuttamien jälkien varalta, sillä se kertoo yleensä kattovuodoista tehokkaammin kuin esimerkiksi katon ulkopuolen tai asuintilojen sisäkaton silmäily.

Katto tulisi ainakin kevyesti huoltaa muutaman kerran vuodessa, mieluiten keväisin ja syksyisin. Tällaisella huoltorutiinilla varmistetaan, että katto on siinä kunnossa, että se voi ottaa vastaan tulevan vuodenajan haasteet vastaan. Vuosittain, varsinkin syyspuolella tehtäviä huoltotoimenpiteitä ovat katon puhdistus lehdistä ja muusta mahdollisesta roskasta. Samalla suoritamme rännien puhdistuksen, sekä kiinnitysten ja kaadon tarkistukset. Oikeastaan aina, kun kiipeämme katolle, teemme erilaisten läpivientien, saumausten ja muun muassa jiirien tarkastukset. Tiivistyksien korjauksia ja uudistusta tehdään kaikkiin yksityiskohtiin tarpeen mukaan.

Kun katolle mennään, onkin hyvin käytännöllistä tarkistaa jo mennessä tikkaat ja kulkusillat. Katolla sitten tehdään loppujenkin kattotuotteiden kiinnitysten ja toimivuuden tarkistus, mukaan lukien vielä lumiesteet. Katteen laadusta riippuen tarkastamme kaikkien pinnat muutosten varalta, lisäksi tutkimme kuinka hyvin pellit ovat kiinni ja vaatiiko peltikate lisäkiinnityksiä tai kiinnitysten vaihtoa. Huopakatteissa tutkitaan erityisellä huolella saumaukset, mutta myös katteen mahdolliset muutokset, jotka voivat kertoa jo lähestyvästä katteenvaihdosta. Tiilikatto saa ehjiä tiiliä rikkoutuneiden tilalle.

Talven palveluihimme kuuluvat kaikkien rakennusten kattojen lumenpudotukset ja jäänsulatukset katolta sekä ränneistä. Tarpeen mukaan tehdään sitten muut huollot, kuten pesut, sammaleenpoisto ja suojakäsittelyt. Vaihtoehtona katon kunnostuksessa voi olla myös tiilikaton ja huopakaton pinnoitus sekä peltikaton maalaus.

Kattoremontti antaa katollesi uuden kukoistuskauden

Kun kaikki voitava vanhan katon eliniän pidentämiseksi on tehty ja pienet korjaukset ovat muodostuneet jo jatkuvaksi, toistuvaksi rutiiniksi, alkaa olla aika miettiä uuden katon teettämistä. Loulta se on vääjäämättä edessä, sillä yksikään katto ei kestä ikuisesti, vaikka sitä kuinka hyvin hoitaisi ja korjailisi. Lopulta tulee aika luovuttaa ja ryhtyä suunnittelemaan uuta ja huoletonta kattoa.

Meiltä saat laadukkaat kattoremontin täyden palvelun avaimet käteen – pakettina, huolellisesta suunnittelusta laadukkaaseen toteutukseen. Tulemme paikalle sovittuna ajankohtana, pitkän kokemuksen takaamalla varmuudella ja auto lastattuna laadukkaimmilla kattotuotteilla. Meiltä löytyy kaikki kattokorjauksessasi tarvittava ammattikalusto vasaroista nostimiin. Erityisesti panostamme työturvallisuuteen, joten jokainen kattoasentajamme varustetaan asianmukaisesti henkilökohtaisilla kattoturvavälineitä ja työvaatteilla. Näin voimme työskennellä sujuvasti ja kestävällä tavalla ympäri vuoden.

Toteutamme kattoremontin asiakasta ajatellen ja kuunnellen. Jos sinulla on toiveita uuden kattosi suhteen, pyrimme huomioimaan ne. Meille on tärkeää pitää työ aikataulussa, tehdä työ edullisesti ja kerralla kuntoon. Me käymme aina joskus korjaamassa erilaisia remonttifiaskoja ja olemmekin päättäneet, että meidän remonttiamme ei tarvitse muiden tulla korjaamaan. Se on nimittäin todettu asiakkaalle niin stressaavaksi ja kalliiksi tavaksi toimia, että teemme mieluummin asiat huolella. Varaamme aikaa suunnitteluun, niin että työt saadaan etenemään optimaalisessa järjestyksessä ja aikataulut pitävät. Meiltä saatkin jokaiselle remontille tuhdin työtakuun. Meidän asennustemme jäljiltä myös katevalmistajan ja muiden tarvikevalmistajien omat takuut pysyvät voimassa, koska meillä katon asentaa aina koulutettu ja asennusohjeet osaava kattoalan ammattilainen. Kun työ on valmis, me siivoamme työmaan ja toimitamme roskatkin kierrätykseen. Sinun on helppo hymyillä uutta kattoa puhtaaksi siivotulta pihalta katsellessasi.

Kattokorjauspalvelumme on kattava ja saat meiltä mm. seuraavia korjaustöitä.