Katon korjaus Nurmijärvi

Omakotitalon, kesämökin, rivitalon ja kerrostalon katon korjaus Nurmijärvellä on hyvissä käsissä, kun tilaat katonkorjauksen Kattokorjaus-palvelulta. Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen on erityisen kiinnostuksemme kohteena, mutta korjaamme luontevalla ja laadukkaalla tavalla myös erilaiset peltikatot ja tiilikatot. 

Katon kunnossapitoon ja kunnostamiseen perehtyneet ammattilaisemme tekevät sekä katon täsmäpaikkauksia, kattoremontteja että kattovuotojen korjausurakoita. Katonpaikkaus on meille helppo ja nopea suorittaa, jos kyse on esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihtamista, vuotavan läpiviennin korjaamisesta tai lumen mukana irronneiden tikkaiden ja lumiesteiden aiheuttamien reikien paikkaamisesta. Piipun juuri ja antennin juuri ovat kohtia, mistä yksityisasiakkaan katto alkaa usein vuotaa. Taloyhtiön katolle kyse voi olla esimerkiksi vuotavasta kattoikkunasta tai kattoluukusta. Jos aluskate on ehjä ja läpiviennin vuoto korjataan nopeasti, ei vuotovesi ehdi aiheuttaa sen suurempaa vahinkoa katon alla.

Pitkään jatkuneen kattovuodon korjaaminen tai pahojen lumi- tai myrskyvaurioiden kunnostaminen ovat isompia urakoita, mutta selviämme niistä tilanteeseen nähden aina mahdollisimman nopeasti ja edullisesti. Kattovuoto voi aiheuttaa tarpeen yläpohjan korjaustöille, kuten lahojen puurakenteiden uusimiselle. Lumi voi painaa talon katon notkolle, ja kova tuuli saattaa viedä koko katon mennessään.

Jos katto on iäkäs tai pahasti vaurioitunut, voi parhaaksi ratkaisuksi osoittautua kattoremontti. Se voidaan joissain tilanteissa tehdä myös osittain: jos aluskatetta ei tarvitse korjata, voimme ehkä purkaa ja vaihtaa pelkät kattotiilet tai kattopellit.

Kaikki alkaa kuitenkin siitä, että otat yhteyttä: näin osaamme tulla arvioimaan kattosi kuntoa ja tekemään sen kunnostamista koskevia ratkaisuja. Arviointikäynnin perusteella ratkeaa myös katon paikkaamisen, osittaisen korjaamisen tai kattosaneerauksen hinta. Luota kokeneisiin ja palvelualttiisiin ammattilaisiimme myös Nurmijärven naapurikunnissa eli Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Hyvinkäällä ja Vihdissä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Nurmijärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Nurmijärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Nurmijärven alueella!