Katon korjaus Rauma

Jokaisen katon korjaus Raumalla onnistuu varmasti parhaimmalla mahdollisella tavalla, kun asioit Kattokorjaus-palvelun ammattilaisten kanssa. Ota yhteyttä kysyäksesi tarjousta tarvitsemistasi kattotöistä, esimerkiksi lumen irrottamien kattotikkaiden ja lumiesteiden jälkeensä jättämien reikien paikkaamisesta. Mitä pikemmin kattoreikien korjaus tai jokin muu katonpaikkaus suoritetaan, sen parempi. Katon alle voi päästä vettä mistä tahansa vaurioista. Siihen ei välttämättä tarvita vuotavaa piipun juurta tai isoa kattoreikää, vaan vaihtamatta jäänyt kattotiili tai saumaamatta jäänyt, irvistävä sauma voi riittää. Yläpohjan korjaustarpeet ovat pääsääntöisesti kalliimmin toteutettavissa kuin vesikatteen paikkaus. Esimerkiksi lahovaurioisten kattorakenteiden uusiminen vie aikaa ja materiaaleja, ja jos tilanne on päässyt pahaksi, voi kattoremontti olla ainoa oikea ratkaisu.

Jokaisen katon korjaamiseen ja kunnostamiseen löytyy paras ratkaisu, kun tulemme paikan päälle tutkimaan sinun tai taloyhtiönne kattoa omin silmin. Erityisen paljon olemme hankkineet kokemusta ja tietotaitoa huopakattojen korjaamisesta. Huopakaton tai palahuopakaton korjaaminen voidaan toteuttaa erilaisilla massoilla, tai liimaamalla kattoreiän päälle paikkapala. Jos on kyse kattovuodon korjauksesta, riippuu katon alla olevista vaurioista, suosittelemmeko katon osittaista korjaamista vaiko kattosaneerausta.

Peltikatonkin korjauksessa voidaan käyttää tiivistemassoja, mutta jos reiät ovat keskellä kattopeltiä, vaihdamme koko kattopellin. Jos reikiä tai ruostevaurioita on kaikkialla, tarjoamme joko kattosaneerausta tai kattopeltien vaihtoa (eli osittaista peltikattoremonttia). Tiilikaton korjaus on yhtä tärkeää kuin tiilikaton aluskatteen korjaus. Aluskate estää kosteutta pääsemästä tekemisiin yläpohjarakenteiden kanssa, jos katto vuotaa vaikkapa harjatiilen kohdalta. Aluskate estää myös vuotavaa antennin juurta, kattoikkunaa, kattoluukkua tai muuta läpivientiä kastelemasta katon alapuolisia osia.

Ota yhteyttä katonkorjausten tiimoilta myös Eurassa, Eurajoella, Laitilassa ja Pyhärannassa – näin varmistat saavasi parhaat ammattilaiset parhaalla hinnalla korjaamaan omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen ja kerrostalojen kattoja. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Raumalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Raumalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Rauman alueella!