Katon korjaus Kankaanpää

Katon korjaustarpeet Kankaanpäässä selviävät kuntotarkastuksessa. On yleinen käsitys, että katon korjaus olisi kallista. Katonkorjauksen voi saada hyvinkin edullisesti, kun katon korjauttaa ajoissa – ja kun löytää oikean kattofirman. Olipa kyse millaisesta katonpaikkauksesta tahansa, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, niin korjaamme katon kohtuuhintaisesti, nopeasti ja erittäin ammattitaitoisesti. Katto on taas luotettavan tiivis, joten kattovuodoista, katon vesivahingosta ja kalliista yläpohjan korjauksista ei tarvitse kantaa huolta.

Omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon korjaaminen osataan aloittaa ajoissa, kun katto käydään tarkastamassa puolen vuoden välein. Tällöin tarkastetaan muun muassa kaikkien läpivientien tiivisteet, sillä läpivientivuodot ovat valitettavan yleisiä niin taloyhtiöiden kuin muidenkin rakennusten katoilla. Antennin juuri ja piipun juuri ovat melko yleisiä vuotokohteita, samoin kattoluukku ja kattoikkuna.

Katon kuntotarkastus ulottuu myös katon alle, mikäli sinne on vapaa pääsy. Sieltä käsin voimme arvioida, pitääkö aluskatetta korjata. Aluskate estää katon vesivahingon, jos katto vuotaa – kattovuodon korjaus on siitä huolimatta tilattava kiireellä, sillä aluskate saattaa kulua ja mennä puhki liian kauan jatkuvan kosteusrasituksen takia.

Kuntotarkastukset on aika tehdä kaksi kertaa vuodessa. Kevättarkastus paljastaa kaikki lumen ja jään mahdollisesti aiheuttamat vauriot, ja ne voidaan paikata ennen kesää ja kesäsateita. Huopakaton korjaus voi tarkoittaa saumojen tiivistämistä. Palahuopakatollakin voidaan tarvita saumojen korjaamista, lisäksi jokin paanu saattaa repsottaa. Tiilikaton korjaaminen voi tarkoittaa talvipakkasella haljenneiden tiilien uusimista. Peltikatolla voi olla tarve paikkamaalata kattoon syntyneitä naarmuja, tai korjata lumen irti repimistä lumiesteistä tai kattotikkaista syntyneitä reikiä. Syystarkastuksen avulla kattoa voidaan tiivistää erilaisia sauma- ja jiirivuotoja ennaltaehkäisevästi. Samalla voidaan kiristellä kattotarvikkeiden kiinnityksiä, jotta ne eivät irtoaisi lumen pudotessa katolta. Asuitpa Kankaanpäässä, Honkajoella, Ikaalisissa, Jämijärvellä, Karviassa, Parkanossa, Pomarkussa, Porissa, Sastamalassa ja Siikaisissa, saat Kattokorjaus-palvelulta niin katontarkastukset kuin katon paikkauksetkin!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kankaanpäässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kankaanpäässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kankaanpään alueella!