Katon korjaus Lappi

Jos katto ei enää pidä vettä, on edessä katon korjaus Lapissa. Vain silloin, jos katto on oikein huonossa kunnossa tai se on aivan elinkaarensa viime vaiheessa, tarvitaan kattoremonttia. Mitä nuorempi katto omakotitalossa, kesämökissä, kerrostalossa tai rivitalossa on, sitä todennäköisemmin oikea ratkaisu katon kunnostamiseen on katonkorjaus. Vielä varmemmin selviät pelkällä katonpaikkauksella, kun tilaat kattovuodon korjauksen ja muut katon paikkaukset nopeasti. Katossa olevan reiän ei tarvitse olla suurikaan aiheuttaakseen katon vesivahingon, ja jos vesivahinko laajenee, on kattoremontti ehkä parempi idea kuin katon paikkaus ja yläpohjan korjaus.

Korjaamme kaikkien taloyhtiöiden ja kotitalouksien katot niin Enontekiöllä, Inarissa, Kemissä, Kemijärvellä, Keminmaalla, Kittilässä, Kolarissa, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Pellossa, Posiolla, Ranualla, Rovaniemellä, Sallassa, Savukoskella, Simossa, Sodankylässä, Tervolassa, Torniossa, Utsjoella kuin Ylitorniossakin. Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen on tullut meille hyvin tutuksi, mutta tiedämme ja taidamme parhaat tavat myös tiilikattojen ja peltikattojen korjaamiseen. Aluskatteen korjaus on yksi tärkeimmistä kattokorjauksista, sillä uusikin katto voi alkaa vuotaa. Aluskatteen ansiosta kattovuodon korjauksen yhteydessä ei tarvitse korjata yläpohjan kosteusvaurioita, sillä aluskate vie vesikaton läpi vuotavat vedet heti räystäille, eivätkä yläpohjarakenteet kastu lainkaan.

Kattovuodon alkuperä löytyy usein vuotavasta piipun juuresta tai kattoikkunasta, mikä on ruvennut vuotamaan. Myös kattoluukku tai antennin juuri voivat alkaa vuotaa, joten puolivuosittaiset kattotarkastukset ovat paikallaan. Niiden aikana tutkitaan muun muassa kaikkien läpivientien ja aluskatteen kunto. Kaikki viat saadaan näin korjattua heti tuoreeltaan, ja monet vauriot voidaan ehkäistä kokonaan. Esimerkkinä mainittakoon, että ajan kanssa lumiesteiden ja lapetikkaiden kiinnikkeet voivat löystyä, ja tuuli tai lumi voi repäistä ne irti katosta. Tämä aiheuttaisi kattoreikien paikkaustarpeen, minkä lisäksi irronneet kattotarvikkeet pitäisi käydä kiinnittämässä takaisin kattoon. Jos kiinnikkeet kiristetään ajoissa, ei tällaisia katonpaikkauksia tarvita laisinkaan.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lapissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lapissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lapin alueella!