Katon korjaus Nousiainen

Kattokorjaus-palvelulla on maine taidokkaana huopakattojen korjaajana, mutta meiltä sujuu taitavin ja kokenein minkä tahansa katon korjaus Nousiaisissa. Ota yhteyttä, olipa korjattava katto huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto. Katonkorjausta tarjotaan niin yksityisasiakkaille kuin taloyhtiöillekin, joten pyydä tarjous sekä omakotitalon, kesämökin, kerrostalon, rivitalon kuin vaikka teollisuuslaitoksen katon kunnostamisesta. Kun asialla on Kattokorjaus-palvelu, tulee katonpaikkaus tehtyä empimättä ja turhia tuumailematta. Tiedämme aina, miten toimia, ja miten saada asiakkaan katto taas ensiluokkaiseen kuntoon.

Mitään katon paikkausta ei kannata lykätä, mutta varsinkin kattovuodon korjaus kannattaa hoitaa kiireellä. Kun vuoto paikallistetaan ja paikataan pian, voidaan selvitä jopa kokonaan ilman yläpohjan korjauksia. Oikein toteutetun katon alla on aluskate, mikä on nostettu tiiviisti ylös kaikkia läpivientiä vasten mahdollisten läpivientivuotojen varalta. Jos katto alkaa vuotaa harjapellin, harjatiilen, kattoon tulleen reiän, kattoikkunan tai jonkin muun läpiviennin kohdalta (esimerkiksi kattoluukun kohdalta tai piipun tai antennin juuresta), aluskate vie kosteuden pois kattorakenteiden luota. Aluskate on kuitenkin alttiina ajan hampaalle ja monille äkillisille rasituksille, ja voi hajota – anna meidän varmistaa kattosi tiiviys, ja korjata rikki mennyt aluskate.

Jos katto vuotaa niin, että katon alta löytyy kosteusvaurioita, punnitsemme tarkoin, onko katon osittainen korjaus parempi kuin kattoremontti. Jos katto saadaan kohtuullisilla kustannuksilla kestävään kuntoon, tiivistämme vesi- ja aluskatteen, uusimme märät villat ja kunnostamme kastuneet puurakenteet.

Kattovuotoja ja ennenaikaisia kattosaneerauksia ehkäistään korjaamalla kaikki pikkuviat heti niiden ilmestyttyä. Esimerkiksi huopakatto saattaa vaatia saumojen tiivistämistä, ja palahuopakatolla voi olla lumen mukana irronneiden lumiesteiden, lapetikkaiden ja muiden kattovarusteiden jälkeensä jättämiä reikiä. Peltikattoon on ruoste voinut syödä reikiä – joko keskelle peltiä, tai suurentaen ruuvinreikiä. Keskelle peltiä syntyneet reiät korjataan yleensä vaihtamalla kyseinen pelti. Hajonneita tiiliäkään ei kannata korjata, vaan vaihtaa suosiolla uusiin. Olipa kyse isosta tai pienestä kattokorjauksesta, tilaa se Kattokorjaus-palvelulta – myös Aurassa, Maskussa, Raisiossa, Mynämäellä, Pöytyällä, Ruskossa ja Turussa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Nousiaisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Nousiaisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Nousiaisten alueella!