Katon korjaus Nummi-Pusula

Sinulla on oikeus vaatia ammattitaitoa ja palveluhenkisyyttä – anna meidän ylittää odotuksesi, ja tilaa katon korjaus Nummi-Pusulassa meiltä. Varsinkin, jos korjausta odottava katto on huopakatto, kannattaa olla yhteydessä meihin. Olemme korjanneet lukemattoman määrän huopakattoja ja palahuopakattoja, joten saat kattoasiasi kerralla kuntoon. Luota ammattitaitoomme myös tiilikattojen ja peltikattojen korjausten tiimoilta. 

Katonkorjaus on syytä teettää osaavalla ammattilaisella, sillä esimerkiksi huopakaton halkeamien tiivistäminen tai vuotavien läpivientien korjaaminen palahuopakatolla ei ole mikään läpihuutojuttu. Katonpaikkaus tulee tehdä niin, ettei katto ala vuotaa kohta uudestaan samasta paikasta. Ammattilainen osaa tehdä kattovuodon korjaamisen yhteydessä myös mahdollisesti tarvitut yläpohjan korjaustyöt. Kattokorjaus-palvelun ammattilaisilla on taito hyppysissään, ja meitä kaikkia motivoi halu saada taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katto parhaaseen mahdolliseen kuntoon.

Helposti suoritettavia täsmäpaikkauksia ovat muun muassa vuotavien läpivientien korjaus – niin kattoikkuna, kattoluukku, savupiipun juuri kuin antennin läpivientikin voivat alkaa vuotaa katon alle. Myös pienten kattoreikien – esimerkiksi lumen katolta pudottamien kattotikkaiden ja lumiesteiden aiheuttamien – paikkaus käy nopeasti.

Joskus katto vaurioituu pahastikin. Esimerkiksi kova tuuli saattaa kaataa puun katon päälle, ja silloin peltikatto on korjattava aina kattoristikoita, kattotuoleja ja muita yläpohjarakenteita myöten. Tiilikatto on painava katto, minkä päälle saattaa kertyä painava lumitaakka. Lumi voi painaa katon notkolle. Tällöin on mietittävä huolella, onko parasta suorittaa tiilikaton korjaus vaiko kattoremontti.

Katot eivät kestä ikuisesti. Katon ja aluskatteen korjaus pidentävät katon elinkaarta, samoin oikeaan aikaan ja oikealla tavalla suoritetut kattohuollot. Tiilikatto ei kuitenkaan kestä yli 70 vuotta, ja peltikaton elinkaari on lopussaan katon palveltua 50 vuotta. Huopakatto pysyy kunnossa 30–40 vuotta, mutta sitten katon vauriot lisääntyvät niin paljon, että paras tapa säilyttää katon tiiviys on kattosaneeraus. Ensimmäinen askel katon kunnostamiseksi Nummi-Pusulassa, Karkkilassa, Lohjalla, Salossa, Somerolla, Tammelassa tai Vihdissä on joka tapauksessa se, että ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Nummi-Pusulassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Nummi-Pusulassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Nummi-Pusulan alueella!