Katon korjaus Mänttä-Vilppula

Kun on aika teettää oman tai taloyhtiön katon korjaus Mänttä-Vilppulassa, anna se alan parhaiden osaajien käsiin. Me palvelemme taloyhtiöitä ja yksityisasiakkaita Mänttä-Vilppulan lisäksi myös Keuruulla, Juupajoella, Jämsässä, Ruovedellä ja Virroilla. Mitä aikaisemmassa vaiheessa omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katonkorjaus tilataan, sitä huokeammin kustannuksin siitä on mahdollista selvitä. Joka katto kannattaakin tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta kattoreiät ja vuotavat läpiviennit tulisivat ajoissa huomattua. Jos katonpaikkaus viivästyy, voidaan tarvita jo kattovuodon korjausta eristeiden uusimisineen. Pahimmillaan katto on ehtinyt vaurioitua niin, että edessä on ennenaikainen kattoremontti.

Kattoremontti on kuitenkin vasta viimeinen vaihtoehto: ensin selvitetään, voitaisiinko katto kunnostaa tekemällä katon osittainen korjaus. Jos kyseessä on huopakatto tai palahuopakatto (joiden korjaamisesta meillä on erityisen pitkä kokemus), katon korjaus voi tarkoittaa vaikkapa kattoreikien tiivistämistä tai katon saumojen ja jiirien paikkaamista. Katolle jäävä seisova vesi voi saada huopakatonkin saumat vuotamaan. Lumi kuormittaa katon jiirejä, ja lumen mukana katolta putoavat lumiesteet ja lapetikkaat voivat jättää kattoon reikiä.

Peltikaton korjaaminen voi liittyä vuotamaan ruvenneeseen piipun juuren. Myös antennin juuresta voi alkaa valua vettä katon alle. Kattoikkunan ja kattoluukunkin tiivisteitä kannattaa seurata siltä varalta, että ne ovat haurastuneet ja katto uhkaa alkaa vuotaa.

Aluskatteen korjaus ja rikkinäisten tiilien vaihto ovat hyvin tyypillisiä tiilikaton korjauksia. Aluskatteen korjaaminen edellyttää vesikaton avaamista (ainakin osittain). Jos katolla on paljon huonokuntoisia tiiliä, kannattaa kattotiilet uusia samalla. Aluskatteeseen syntyneiden reikien korjaamisesta voi siis kasvaa kokonainen kattoremontti. Aluskate pysyy paremmassa kunnossa, kun lintujen ja roskien pääsy katon alle estetään tiivistämällä tuuletusaukot. Tiilet hajoilevat vähemmän, kun ne puhdistetaan ja pinnoitetaan. Myös huopakaton vaurioita voi ehkäistä pinnoitteella; peltikatto pysyy ruosteettomana huoltomaalausten avulla. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Mänttä-Vilppulassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Mänttä-Vilppulassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Mänttä-Vilppulan alueella!