Katon korjaus Nakkila

Kattokorjaus-palvelu on kattofirma, jolta sujuu minkä tahansa katon korjaus Nakkilassa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous katonkorjauksesta, olipa kyseessä taloyhtiön eli kerrostalon tai rivitalon katto, tai oman omakotitalosi tai kesämökkisi katto. Varsinkin huopakattojen ja palahuopakattojen korjaus on meille tuttua, mutta kokemusta löytyy toki myös peltikattojen ja tiilikattojen kunnostamisesta. Kattoremontti on vasta viimeinen vaihtoehto, ensin tutkitaan kaikki tavat tehdä katonpaikkaus. Nakkilan lisäksi toimimme myös Eurassa, Eurajoella, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa, joten ota yhteyttä myös näissä kunnissa tarvittavien kattovuodon korjausten ja muiden katon tiivistysten tiimoilta.

Ratkaisemme joka kerta tapauskohtaisesti, miten katon korjaus kannattaa tehdä. Tulemme paikan päälle, jotta voisimme ottaa katon huomioon kokonaisuutena ja tarkastaa myös katon alla mahdollisesti olevat vauriot. Voi olla, että vuotava läpivienti on kastellut eristeet ja katon puurakenteet, ja ne on vaihdettava. Tämä tietenkin nostaa vuotavan katon korjaamisen aiheuttavia kustannuksia, mutta laho- ja homevaurioiden pelossa sitä ei voi jättää tekemättäkään.

Tavanomainen huopakaton korjaus liittyy katon reikien paikkaamiseen. Reikien taustalla voi olla vaikkapa katolta alas valuneen lumen mukaan lähteneet lumiesteet ja kattotikkaat. Palahuopakaton korjaus voi tarkoittaa käytännössä vaikkapa vuotavan kattoikkunan tai kattoluukun tiivistämistä. Piipun juuri ja antennin juuri ovat nekin paikkoja, mitkä voivat alkaa vuotaa aivan millä tahansa katolla. Peltikaton suurin vihollinen on ruoste, ja se saa katon usein reikiintymään. Ruostetta voi estää pitämällä kiinni katon huoltomaalauksista, mutta jos peltikattoon kuitenkin syntyy ruostevaurioita, kannattaa ne viivyttelemättä korjata. Koska rikkinäisiä tiiliä esiintyy tiilikatolla joskus useinkin, on aluskatteen korjaus paras tapa huolehtia katon pysymisestä tiiviinä. Aluskate, vesikate ja kaikki kattotarvikkeet osataan korjata ennen vaurioiden laajenemista, jos talon katon kunto tarkastetaan kahdesti vuodessa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Nakkilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Nakkilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Nakkilan alueella!