Katon korjaus Pernaja

Olipa kyse kattoreikien tiivistämisestä tai kattovuodon korjaamisesta, kannattaa katon korjaus Pernajassa tilata mahdollisimman nopeasti. Jos omakotitalon, rivitalon, kesämökin tai kerrostalon katto ei ole aivan tiivis, saattaa katon alle päästä kosteutta. Kosteus voi aiheuttaa tarpeen mittavillekin yläpohjan korjauksille, kuten eristeiden vaihdolle ja lahovaurioiden kunnostamiselle. Jos katon vesivahinko on poikkeuksellisen paha, saatamme joutua suosittelemaan kattoremonttia.

Katonkorjaus osataan tilata ajoissa, jos taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katto tarkastetaan joka kevät ja syksy. Talvi on voinut aiheuttaa vaurioita katolla. Alas valuva lumi on voinut kiskaista lumiesteet tai lapetikkaat mukaansa ja jättää katon reikäiseksi. Lumen paino on myös voinut saada katon saumat, jiirit tai läpiviennit vuotamaan. Piipun juuri tai antennin juuri voivat vuotaa, mutta vettä voi tulla katon alle myös kattoikkunan tai kattoluukun kohdalta. Jos aluskate on ehjä, ei vuotovesi pääse heti kastelemaan kattorakenteita. Mitä pikemmin katto korjataan, sitä varmemmin vältytään isommilta katonpaikkauksilta. Muistathan seurata myös aluskatteen kuntoa ja tilata meidät tarvittaessa sitä korjaamaan. Aluskate suojelee pelti- ja tiilikattoista rakennusta myös kondenssivedeltä, eli rakennuksen sisältä kohoavasta vesihöyrystä tiivistyvältä kosteudelta.

Kattokorjaus-palvelun puoleen käännytään varsinkin kaikissa huopakattokorjauksissa ja tarvittaessa palahuopakaton kunnostusta. Korjaamme loistavalla ammattitaidolla myös tiilikatot ja peltikatot, joten tilaa meiltä mikä tahansa katon korjaus Pernajassa, Lapinjärvellä, Liljendalissa, Loviisassa, Myrskylässä, Porvoossa sekä Ruotsinpyhtäällä! Tarjoamme luotettavaa ja nopeaa apua myös silloin, kun kyse on kauan jatkuneen kattovuodon ja katon vesivahingon korjaamisesta, tai jos tuuli vei pelti- tai huopakaton mennessään. Tiilikattoa kovakaan tuuli ei tempaise mukaansa, mutta saattaa toki kaataa katon päälle puun. Tämän estämiseksi kaikki lahot puut kannattaa poistaa talon läheisyydestä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pernajassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pernajassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pernajan alueella!