Katon korjaus Espoo

Tilaa lumen tai myrskyn vaurioittaman katon korjaus Espooseen Kattokorjaus-palvelulta, niin saat nopeasti tasokasta ja asiantuntevaa palvelua. Myrsky tai lumi voivat irrottaa katosta lumiesteet, tikkaat tai muut tarvikkeet, ja aiheuttaa kattoon pikaisesti tiivistettäviä reikiä. Katonkorjausta voidaan tarvita myös iäkkäiden ja haurastuneiden rakenteiden takia. Jos vaikka katon läpivienti vuotaa, on kyse usein vanhojen tiivisteiden haurastumisesta. On monia syitä sille, miksi katonpaikkausta voidaan tarvita, mutta sama sääntö pätee aina: mitä nopeammin katto korjataan, sitä edullisemmin siitä on mahdollista selvitä. Jos vaikka huopakaton korjaus tai palahuopakaton paikkaus jää niin sanotusti roikkumaan, voi katto olla vaihtokunnossa jo parikymppisenä, vaikka sille voitaisiin muussa tapauksessa odottaa jopa 40-vuotiasta elinkaarta.

Katon korjaus & kattotarkastukset Espoossa

Katon tai yläpohjan korjaustöiden tarve havaitaan puolen vuoden välein tehtyjen kattotarkastuksien avulla. Tarkastuksen avulla kattopellit osataan kiinnittää paremmin jo ennen, kun peltikattoa on korjattava uusimalla irronneet kattopellit tai peltilistat. Tarkastuksen ansiosta myös esimerkiksi rikkinäisten tiilien vaihtotyöt saadaan tehtyä ennen, kuin tarvitaan kattovuodon korjaus. Tarkastuksen aikana tutkimme huolella kaikkien läpivientien tiivisteet, jotta ne voitaisiin uusia ennen, kuin kattoikkuna, kattoluukku tai antennin juuri vuotaa. Mikäli aluskate on ehjä, ei piipunjuuren tai jonkin muun läpiviennin vuoto tarkoita automaattisesti katon vesivahinkoa. Ehjä aluskate ohjaa vuotovedet pois kattorakenteista, kunnes katto ehditään tiivistää. Muistamme aina tarkastaa aluskatteen kunnon ja tarvittaessa tarjota sen korjaus- tai uusimistöitä.

Omistipa omakotitalon, kesämökin tai olitpa liikkeellä taloyhtiön (kuten kerrostalon tai rivitalon) asioilla, ota yhteyttä Katonkorjaus-palveluun ja tilaa meiltä katon korjaus. Tarkastamme katon, paikallistamme sen vauriot ja teemme tarjouksen kokonaisvaltaisesta kattokorjauksesta. Tarjoamme kattoremonttia vain pakon sanelemana, tuleehan katon korjaaminen kattosaneerausta edullisemmaksi. Ota yhteyttä missä tahansa katon korjauksessa myös Espoon lähikunnista, kuten Vihdistä, Nurmijärveltä, Vantaalta, Helsingistä, Kirkkonummelta ja Kauniaisista.