Katon korjaus Savonlinna

Katon korjaaminen Savonlinnassa onnistuu ilman kiristyviä hermoja ja alati paisuvaa budjettia, jos asialla on Kattokorjaus-palvelu. Katonkorjaus suoritetaan yhtä asiantuntevasti, ripeästi ja järkevällä hinnalla, olipa kyseessä omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katto. Taloyhtiön katonpaikkaus on yhtä helppoa kuin kotitalouksienkin kattojen kunnostukset, sillä muuta ei tarvitse tehdä kuin ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Olemme kehittäneet toimintamme erittäin kustannustehokkaaksi ja asiakasystävälliseksi, mikä tarkoittaa muun muassa sitä, että kaikki katot korjataan avaimet käteen -pakettina, ja että katon kunnostuksesta saa kiinteän urakkatarjouksen hyvissä ajoin etukäteen. Edes loppusiivous ei jää asiakkaan kontolle.

Tarjouksen kuulet, kun olemme käyneet paikan päällä tutkimassa katon kunnon ja muun muassa sen, tarvitseeko yläpohjan rakenteita korjata. Kaikki kattokorjaukset kannattaa tilata viivyttelemättä, mutta etenkin kattovuodon korjaamisella on kiire. Kattovuoto ei välttämättä kastele kattorakenteita, sillä katon alla tulisi olla aluskate tai -kerni. Ihanteellisessa tilanteessa vuotava piipun juuri, antennin juuri, kattoikkuna tai kattoluukku ei aiheuta minkäänlaisia kosteusvaurioita katon alle, sillä aluskate johdattelee kaiken kosteuden suoraan katon räystäille. Aluskatteen korjaus onkin yksi tärkeimmistä kattokorjauksista kaikilla katoilla.

Asuitpa Savonlinnassa, Enonkoskella, Heinävedellä, Kiteellä, Liperissä, Parikkalassa, Rantasalmella, Ruokolahdella, Rääkkylässä, Sulkavalla tai Varkaudessa, saat meiltä asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista katonkorjauspalvelua. Osa sitä on se, että etsimme aina tapoja uusien vaurioiden ehkäisemiseen. Erityisen paljon voimme keksiä niitä huopakattoja ja palahuopakattoja korjatessamme, sillä tunnemme bitumikattojen erityispiirteet jo pitkältä ajalta. Kattoreikiä voidaan estää esimerkiksi pinnoittamalla katto tai kiristämällä lumiesteiden ja kattotikkaiden kiinnikkeet, jotta ne eivät putoaisi alas lumen mukana. Peltikattoa on korjattava vähemmän, kun katto on suojattu hyvällä maalipinnoitteella, ja kaikki kattopellit ovat tukevasti kiinni ruodelaudoituksessa. Rikkinäisiä tiiliä on vaihdettava vähemmän, jos vanhat tiilet suojataan kosteudelta pinnoittamalla ne.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Savonlinnassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Savonlinnassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Savonlinnan alueella!