Katon korjaus Kangasala

Katon korjaus Kangasalla kannattaa jättää kattofirmalle, joka tietää mitä tekee. Väärin tehty katonkorjaus voisi johtaa ojasta allikkoon, kun taas asiantuntevasti toteutettu katonpaikkaus palauttaa katon tiiviyden ennalleen. Kattokorjaus-palvelu on pätevöitynyt varsinkin huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamiseen, mutta meidän kauttamme saat kokeneet ammattilaiset korjaamaan myös omakotitalojen, kesämökkien, kerrostalojen ja rivitalojen tiilikattoja sekä peltikattoja. Mitä aikaisemmassa vaiheessa kattovuodon korjaus tai muu katon paikkaus tehdään, sitä helpompi ja edullisempi urakka on edessä. Asunnon sisältä käsin et voi mitenkään tietää, jos piipun juuri, antennin juuri, kattoikkuna tai esimerkiksi kattoluukku on alkanut vuotaa. Taloyhtiön ja pientalon katto tuleekin tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta vauriot voitaisiin korjata ajoissa. Kattotarkastusten avulla monet vauriot voidaan ehkäistä jopa kokonaan, siksi puolivuosittaisista kattotarkastuksista kannattaa pitää kiinni. Kattokorjaus-palvelu on oikea osoite tilata myös katon kunnon tarkastus.

Vierailu katolla voi paljastaa aluskatteessa olevan reiän, kattotikkaiden löystyneet kiinnikkeet, vääntyneet piipunjuuripellit tai hajoamaisillaan olevan kattotiilen. Katolta saattaa löytyä myös sammaleita, tai esimerkiksi ruostetta. Ammattilainen huomaa nämä hälytysmerkit, ja osaa tarvita oikeita kattotöitä isompien ongelmien välttämiseksi. Aluskate on korjattava pikaisesti, sillä vain ehjä aluskate voi estää erilaiset katon vesivahingot Kangasalla. Jos aluskate on ohjannut vedet pois katon alta, ei vuotava läpivienti tai muu kattovuoto ole ehtinyt kastella katon rakenteita, ja kattovuodon korjaus onnistuu ilman ylimääräisiä, yläpohjassa tehtäviä korjaustöitä.

Kattotikkaiden ja esimerkiksi lumiesteiden kiinnikkeet kannattaa kiristää, jotta tuuli tai lumi eivät repisi kattovarusteita irti katosta. Tällainen jättäisi kattoon reikiä ja aiheuttaisi vuotoriskin. Piipun suojapellitysten korjaaminen ehkäisee piipunjuurivuodot, ja kattotiilien vaihtaminen rikkinäisten tiilien kohdalta alkavat tiilikattovuodot. Sammaleiden ja ruosteen poisto hidastaa katon ikääntymistä ja haurastumista.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kattotarkastuksesta tai katon kunnostamisesta – myös Kuhmoisissa, Lempäälässä, Orivedellä, Padasjoella, Pälkäneellä, Tampereella ja Valkeakoskella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kangasalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kangasalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kangasalan alueella!