Katon korjaus Mäntsälä

Ehkä etsit tekijää oman tai taloyhtiön katon korjaamiseen Mäntsälässä? Siinä tapauksessa olet oikeassa osoitteessa, sillä Kattokorjaus-palvelu palvelee ammattitaidolla kaikenlaisissa katonkorjauksissa riippumatta siitä, tarvitaanko niitä omakotitalon, kesämökin, rivitalon vaiko kerrostalon katolle. Katonpaikkaukset saa kauttamme myös Mäntsälän naapurikunnissa Kärkölässä, Orimattilassa, Pukkilassa, Askolassa, Pornaisissa, Sipoossa, Järvenpäässä, Tuusulassa, Hyvinkäällä ja Hausjärvellä.

Katon korjaaminen alkaa siitä, että otat yhteyttä myynti- ja asiakaspalveluumme ja kerrot siitä, mitä kattosi tarvitsee. Me tulemme joutuin paikan päälle arvioimaan sitä, miten katto kannattaa kunnostaa ja sitä, mitä katon korjaaminen tulee maksamaan. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamisesta, mutta tunnemme tarkoin myös tiilikatot ja peltikatot. Huopakaton korjaus voi tarkoittaa esimerkiksi kattoreikien tiivistämistä. Reikiä voi syntyä kattoon monesta syystä, mutta yksi syy on katolta lumen mukana irtoavat lumiesteet ja lapetikkaat. Liiat lumet kannattaakin pudotuttaa katolta alas, jotta katto ei vaurioituisi suotta.

Palahuopakaton korjaus voi tarkoittaa vaikkapa kattovuodon korjausta. Jos katon alle on jo päässyt kosteutta jostain saumasta tai reiästä, tarvitaan vesikatteen tiivistyksen lisäksi myös kastuneiden kattorakenteiden kunnostamista ja eristeiden vaihtoa.

Peltikattokin saattaa vuotaa, siksi peltikaton alta pitäisi löytyä tarvittaessa korjattu aluskate. Peltikattovuoto voidaan paikantaa esimerkiksi jonkin läpiviennin kohdalta. Vuotava läpivienti on tyypillinen ongelma niin omakotitalon kuin liikekiinteistönkin katolla, sillä piipun juuri, kattoluukku, kattoikkuna tai antennin juuri saattavat alkaa vuotaa esimerkiksi lumen painon rasittamina.

Koska rikkinäisten tiilien vaihto kannattaa korvata osittaisella tai täydellisellä kattoremontilla? Se riippuu rikkinäisten tiilien määrästä. Jos huonokuntoisia tiiliä on katolla todella paljon, on joko kattotiilien vaihto tai tavanomainen kattoremontti paras tapa ratkaista katon tiiviysongelmat. Jos kattoa on hoidettu asianmukaisesti, kestää katto hyvässä kunnossa jopa 70 vuotta, joten kovin usein ei kattoremontteja tarvita.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Mäntsälässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Mäntsälässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!