Katon korjaus Porvoo

Kärsivällisyys on kieltämättä hyve, mutta asiakkaalla on ehdottomasti oikeus vaatia, että katon korjaus Porvoossa tehdään mahdollisimman pian hänen yhteydenottonsa jälkeen. Jos katonkorjaus viivästyy, voivat vauriot muuttua vain pahemmiksi ja kalliimmin korjattavaksi. Kun haluat katonpaikkausta ilman tuskastuttavan pitkiä odotusaikoja, muista Kattokorjaus-palvelua. Kun tilaat meiltä vaikkapa kattovuodon korjauksen, kiirehdimme paikan päälle sääsuojaamaan kattoa ja arvioimaan jo syntyneitä vaurioita ja yläpohjan korjaustarpeita. Joskus selvitään pelkällä vesikaton paikkauksella, esimerkiksi vuotavan läpiviennin tiivistämisellä. Jos aluskate on ehjä, ei vuotava piipun tai antennin juuri pääse kastelemaan yläpohjan rakenteita ja eristeitä. Jos aluskatetta ei ole aikanaan korjattu tai edes asennettu, saattaa kattoikkunan tai esimerkiksi kattoluukun kohdalta alkanut läpivientivuoto aiheuttaa katon alle home- ja lahovauriokorjauksia.

Jos katto on kovin iäkäs tai erityisen pahasti vaurioitunut, teemme tarjouksen katon uusimisesta. Vaikka pidämmekin kovasti huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamisesta, ei katonkorjaus ole järkevää, jos se maksaa liikaa siihen nähden, että sillä voidaan pidentää katon elinkaarta vain parilla vuodella. Jos kattoremontti on taloudellisesti ajateltuna kannattavampi kuin katon osittainen korjaus, teemme tarjouksen kattosaneerauksesta. Pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme arvioida myös sen, vieläkö tiilikaton tai peltikaton elinkaarta voi jatkaa katon korjauksen avulla, vai onko jo aika purkaa ja uusia rivitalon, omakotitalon, kesämökin tai kerrostalon katto.

Taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katto voi vaatia korjaamista, vaikka sillä ei olisi vielä paljoa ikää. Esimerkiksi lumi voi vaurioittaa katon sen ikään katsomatta. Kun lumi valuu keväällä pitkin lapetta, saattaa se kiskoa lumiesteet ja lapetikkaat irti. Kattoon jää tuolloin reikiä, joista kosteus voi päästä katon alapuolisiin osiin. Lumen paino voi saada aikaan myös jiirivuodon, tai katon painumisen notkolle. Tilaatte meiltä kaikenikäisten kattojen korjaukset myös Askolassa, Myrskylässä, Sipoossa, Loviisassa ja Pornaisissa.