Katon korjaus Pyhäjärvi

Jos tarvitset kattovuodon korjausta tai jotain muuta katon kunnostusta, aloita siitä, että soitat Kattokorjaus-palvelulle ja tilaat meiltä katon korjauksen Pyhäjärvelle. Katonpaikkauksen voi tilata myös verkkoviestillä, jolloin me otamme yhteyttä sinuun päin sopiaksemme yksityiskohdista. Pyhäjärven ohella palvelemme myös Haapajärvellä, Kiuruvedellä, Kärsämäellä, Pielavedellä, Pihtiputaalla ja Pyhännällä.

Niin taloyhtiön kuin yksityisasiakkaankin katto kannattaa korjata heti, jos siinä on uusia vaurioita. Ripeä toiminta esimerkiksi rikkinäisten tiilien vaihdon suhteen palkitaan: näin kosteus ei pääse katon alle aiheuttamaan korjaustarpeita yläpohjaan. Märkien eristevillojen vaihto ja kosteusvaurioista kärsivien kattorakenteiden uusiminen maksaa varmasti enemmän kuin pelkkä parin tiilen vaihto.

Se, miten katonkorjaus kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon katolla tehdään, tullaan selvittämään paikan päälle. Kun olemme nähneet katon ja sen vauriot omin silmin, voimme esittää tiukan tarjouksen katon kunnostamisesta avaimet käteen -pakettina. Tiedämme kaikki tavat korjata huopakattoja tai palahuopakattoja, mutta jos katon alla on pahoja vaurioita tai katto on noin 40-vuotias, saatamme tulla siihen tulokseen, että katto on paras uusia. Kattoa ei saada kestämään yli 40 vuotta, sillä huopakate on siinä vaiheessa jo niin kulunut, ettei siihen enää voida luottaa.

Tiilikatot kannattaa pääsääntöisesti korjata, kunnes ne ovat noin 70-vuotiaita. Peltikaton tekninen käyttöikä on noin 50 vuotta – sen jälkeen peltikattoa tai sen aluskatetta ei kannata enää korjata tai paikata. Olipa katto tiilikatto, peltikatto tai huopakatto, se voi reikiintyä ja alkaa vuotaa missä elinkaarensa vaiheessa tahansa. Kyse voi olla lumen irrottamien lumiesteiden ja kattotikkaiden jälkeensä jättämistä rei’istä tai vuotavista läpivienneistä. Piipunjuurivuoto on valitettavan tuttu monelle, mutta myös kattoikkuna tai kattoluukku voivat alkaa vuotaa. Vesi voi päästä katon alle myös antennin juuresta, joten kaikki katon läpiviennit kannattaa tarkastaa katon puolivuosittaisen tarkastuksen yhteydessä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pyhäjärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pirkanmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pyhäjärven alueella!