Katon korjaus Etelä-Karjala

Sillä ei ole väliä, mikä katon on vaurioittanut, sillä meiltä saat aina parasta palvelua katon korjauksessa Etelä-Karjalassa. Katonkorjaus voi tulla tarpeeseen mm. sääilmiöstä johtuen, kuten myrskytuulesta, mikä on repinyt kattoa tai kaatanut puun sen päälle. Myös lumi rikkoo usein kattoja. Esimerkiksi lumiesteet, tikkaat tai muut kattotarvikkeet voivat irrota katosta lumen liikkeiden takia, ja tällöin kattoon syntyy pikaisesti tiivistettäviä reikiä. Katonpaikkaus voi liittyä myös katon ikääntymisen mukanaan tuomaan ongelmiin. Kyseessä voi olla vaikka ruoste peltikatolla. Ruostevaurioiden korjaus on tyypillinen vanhan peltikaton korjaustyö, kuten haurastuneiden kattoläpivientitiivisteiden vaihtokin. Jos tiivisteet pettävät, voi katto vuotaa piipun juuresta, antennin läpiviennistä tai kattoikkunan tai kattoluukun kohdalta.

Huopakaton korjaus on helppoa niin kauan, kuin kosteus ei ole vielä päässyt katon alapuolisiin osiin. Sama pätee muihinkin kattoihin: esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihtotyö on monin verroin halvempaa ja helpompaa kuin kattovuodon korjaus ja yläpohjan korjaustyöt, esimerkiksi kastuneiden villojen uusiminen. Ehkäise isot palahuopakatto- ja muut kattokorjaukset, ja tarkastuta katon kunto säännöllisesti. Kattotarkastus kertoo, jos taloyhtiön, omakotitalon tai vaikkapa kesämökin kattoa pitäisi jotenkin korjata tai huoltaa, jotta vaurioita ei syntyisikään. Esimerkiksi kerrostalon tai rivitalon katon maalaus auttaa kattoa sietämään paremmin erilaisia rasituksia.

Kattotarkastuksen jälkeen saatamme suositella esimerkiksi aluskatteen uusimista, mikä estää mahdollisia kattovuotoja kastelemasta ja pilaamasta yläpohjarakenteita, tai kattotarvikkeiden kiristämistä, mikä estää kattotuotteita irtoamasta lumen mukaan. Tarkoilta ammattilaisiltamme ei jää huomaamatta mikään katon korjaus- tai huoltotarve, ja joukostamme löytyy oikea ammattilainen jokaiseen urakkaan. Kunnostamme myös erilaiset konesaumakatot. Tarvittaessa suosittelemme koko katon vaihtoa, mutta ensisijaisesti etsimme edullisempia korjausratkaisuja. On kuitenkin otettava huomioon, ettei kovin iäkästä kattoa kannata mittavasti kunnostaa.

Jos kattosi kunto rapistuu ja tarve katon korjaukselle yllättää, voit ottaa meihin yhteyttä kaikkialla Etelä-Karjalassa, kuten Lappeenrannassa, Imatralla, Ruokolahdella, Parikkalassa, Taipalsaarella, Luumäellä, Savitaipaleella, Rautjärvellä ja Lemillä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Etelä-Karjalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Etelä-Karjalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Etelä-Karjalan alueella!