Katon korjaus Tampere

Taitavat otteet kattonne korjaamiseen ja paikkaamiseen Tampereella tarjoaa kokenut kattokorjauspalvelumme. Katon korjaus vaatii näppäryyttä, tietotaitoa ja asiantuntemusta sekä tottuneisuutta katolla liikkumiseen sekä siellä työskentelemiseen. Yksityisasiakkaiden ja taloyhtiöiden katot korjaava Kattokorjaus-palvelu on varma valinta kattojen korjaamiseen, olipa kyse pienimuotoisesta katonpaikkauksesta tai jostain isommasta katonkorjausurakasta, kuten katon oikaisusta tai kattovuodon korjauksesta ja lahovaurioiden korjaamisesta. Kun asioit kanssamme, tulee kesämökin, omakotitalon, kerrostalon tai rivitalon katto kerralla kuntoon. Avaimet käteen -periaatteella tehty katonkorjaus hinnoitellaan poikkeuksetta varsin maltillisesti, ja saat tarvittaessa tiedon katon muista korjaus- ja huoltotarpeista. Rikkinäisten tiilien vaihdon tilanneelle saatamme suositella sammaleiden poistoa ja/tai katon pinnoittamista, mitkä vähentävät tiilien hajoamista. Kun tulemme korjaamaan lumen irrottamien lumiesteiden ja kattotikkaiden synnyttämien reikiä, saatat saada samalla tarjouksen aluskatteen korjaamisesta. Ehjän aluskatteen ansiosta katon alla olevat rakenteet eivät vaurioidu, vaikka katto vuotaisikin hetken jostain reiästä, läpiviennistä tai esimerkiksi harjapellin kohdalta. Mikäli yläpohjan rakenteita ei tarvitse korjata ja uusia, on kattovuotokin korjattavissa nopeasti ja edullisesti.

Katon korjaus ja kunnostus

Pidämme erityisesti huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamisesta. Huopakatto on kaikin puolin ihanteellinen ja varmatoiminen katto, kunhan se tarkastetaan kahdesti vuodessa. Puolivuosittaisten kattotarkastusten perusteella tarve tehdä saumojen tai vuotaa meinaavan piipun juuren tiivistys selvää ajoissa.

Palvelemme osaavasti myös peltikattojen sekä tiilikattojen osalta. Nämäkin katot on hyvä tarkastaa puolivuosittain erilaisten korjaustarpeiden varalta. Piipun juuren lisäksi myös antennin juuri, kattoikkuna tai esimerkiksi kattoluukku saattavat vuotaa. Parhaassa tapauksessa läpiviennin tiivisteet päästään uusimaan jo ennen, kuin läpivienti vuotaa. Perusteellisimmat kattotarkastukset ja kokeneimmin ottein tehdyt katonkorjaukset tilaatte meiltä myös Tampereen naapurikunnissa eli Hämeenkyrössä, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Pälkäneellä ja Ylöjärvellä. Ottamalla yhteyttä tulemme käymään ja laskemaan kilpailukykyistä hintaa juuri teidän kattokokonaisuutenne korjaamiseksi.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tampereella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tampereella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tampereen alueella!