Katon korjaus Forssa

Tilaa katon korjaus Forssaan heti, jos vähänkään ilmenee tarvetta. Esimerkiksi lumen irrottamien tikkaiden ja lumiesteiden jälkeensä jättämät reiät kannattaa paikata välittömästi, muutoin katto voi alkaa vuotaa, ja yläpohjan korjaustyöt nostavat katonkorjauksen hintaa. Kattovuodon korjauksen viivästyessä, voi katon alle syntyä ikäviä laho- ja homevaurioita. Seuraa siis taloyhtiön tai pientalon katon kuntoa säännöllisin väliajoin, niin kattoreiät ja vuotavat läpiviennit saadaan kuntoon vähällä vaivalla ja edullisella hintalapulla!

Katonpaikkaus liittyy usein katon läpivienteihin, oli sitten kyse tiilikatosta, huopakatosta tai peltikatosta. Ehkä katto vuotaa piipun tai antennin juuresta, tai ehkä kattoikkuna tai kattoluukku on ruvennut vuotamaan? Kyse on usein tiivisteiden ikääntymisestä. Ne tulisikin vaihtaa aina huonoon kuntoon päästessään, jotta kattovuodoilta läpivientien kohdalta vältyttäisiin. Kattovuoto ei kuitenkaan kastele katon alapuolisia puurakenteita ja eristeitä, jos aluskate on ehjä ja hyvin tiivistetty. Siksi aluskate on korjattava tai uusittava ensi tilassa, jos se vaikka repeytyy. Aluskate suojaa yläpohjarakenteita myös kondenssivedeltä.

Huopakaton ja palahuopakaton korjaus on erikoisalaamme, joten ota yhteyttä, jos huopakaton saumat irvistävät tai katteessa on halkeamia. Laitamme omakotitalojen ja kesämökkien huopakatot tuossa tuokiossa priimakuntoon. Huopakatto voi löytyä myös kerrostalon tai rivitalon katolta, joten ota yhteyttä myös taloyhtiön asioissa.

Peltikattoa vaivaa usein ruoste, joten tyypillinen peltikaton korjaus liittyy ruostevaurioiden kunnostamiseen. Kova tuuli saattaa irrottaa katosta kattopeltejä. Lisäksi ongelmia voi aiheuttaa vanhojen peltikattonaulojen irtoaminen katosta. Tiilikaton omistajien on toisinaan tilattava rikkinäisten tiilien vaihto, aiheuttavathan kosteus ja ulkolämpötilojen vaihtelut tiilien pakkasrapautumista. Tarvittaessa teemme tarjouksen kattoremontista tai pelti- tai tiilikaton osittaisesta uusimisesta. Ensisijaisesti kuitenkin keskitymme etsimään kustannustehokkaita vaihtoehtoja tiilikaton, huopakaton tai peltikaton korjaamiseen. Katto kannattaa uusia vasta sitten, kun kattokorjauksilla ei saavuteta sanottavaa hyötyä, tai katon korjaaminen tulisi maksamaan likipitäen kattoremontin verran.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Forssassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Forssassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Forssan alueella!