Katon korjaus Janakkala

Katon korjausta Janakkalassa alkaa aina samoilla askelilla, olipa kyseessä taloyhtiön, kesämökin tai omakotitalon katto. Ensin asiakas ottaa yhteyttä meihin ja kertoo siitä, mikä kerrostalon tai vaikkapa rivitalon katossa on vikana. Sitten tulemme paikan päälle selvittämään sitä, miten kattovuodon korjaus tai muu katonpaikkaus kannattaa suorittaa – ja mitä se maksaa.

Huopakaton korjaus, mistä meillä muuten on pitkä ja monipuolinen kokemus, voi tarkoittaa saumojen tai jiirien tiivistämistä tai vaikkapa vuotavan läpiviennin korjaamista. Läpivientivuodot, kuten kattoikkunan tai kattoluukun vuodot, ovat melko tyypillisiä millä tahansa katolla. Jos vaikkapa palahuopakaton korjaus liittyy antennin tai esimerkiksi savupiipun juuresta alkaneen vuodon paikkaamiseen, tiivistämme läpiviennin ja tarvittaessa teemme yläpohjan korjaustyöt. Kastuneet puurakenteet ja märät eristeet on uusittava, jotta yläpohjaan ei syntyisi lahoa ja hometta.

Peltikaton korjaus voi tarkoittaa vaikkapa lumen irrottamien kattotikkaiden ja lumiesteiden kiinnittämistä takaisin kattoon. Samalla korjataan kattoon syntyneet reiät, jotta katon alle ei pääsisi kosteutta. Aluskate suojaa kattorakenteita kosteudelta, mutta sekin voi pettää esimerkiksi liiallisen kosteusrasituksen tähden. Aluskatteen korjaus onkin varsin tähdellinen kattokorjaus – myös tiilikatolla. Tiilikatot eivät ole koskaan täysin tiiviitä kattoja. Kattotiiliä saattaa hajota, tai jokin läpivienti voi alkaa vuotaa. Kattovuodon korjaus tiilikatolla onnistuu helposti, jos vain aluskate on ehjä.

Luota meihin kaikissa katon korjaustöissä myös Hausjärvellä, Lopella, Riihimäellä ja Hämeenlinnassa! Kattoremonttia tarjotaan vain silloin, jos katon korjaus maksaisi suurin piirtein saman kuin kattosaneeraus. Kaikista iäkkäämpien kattojen korjaus on tyyristä ja melko turhaa, sillä haurastuneiden rakenteiden takia tiilikatto, huopakatto tai peltikatto tulisi pian taas vaurioitumaan. Mitä nuorempi katto on kyseessä, sitä todennäköisemmin myös isommat korjausurakat kannattaa tehdä. Isoja korjausurakoita aiheuttavat muun muassa kauan jatkuneet kattovuodot ja puun kaatuminen katon päälle.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Janakkalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Janakkalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Janakkalan alueella!