Katon korjaus Lohja

Katonkorjaus johtuu joskus kattohuoltojen laiminlyönnistä, mutta omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon korjaus Lohjalla voi johtua myös rakenteiden ikääntymisestä tai esimerkiksi lumen tekemistä vaurioista. Myös myrsky voi aiheuttaa huopakaton, palahuopakaton, peltikaton tai tiilikaton korjauksen. Aika saa katon haurastumaan, ja tämä näkyy muun muassa rikkinäisten tiilien vaihtotarpeiden lisääntymisenä. Vanhan peltikaton korjaus on tyypillisimmillään ruostevaurioiden korjausta, ja iäkkäällä huopakatolla esiintyy aina vain enemmän korjattavia reikiä ja halkeamia sekä vuotavia saumoja.

Katon korjaustarve Lohjalla ei välttämättä johdu kattohuoltojen laiminlyönnistä

Lumi ja myrsky voivat rikkoa kattoa irrottamalla katosta varusteita, esimerkiksi lumiesteitä tai kattotikkaita. Kattoon jäävät reiät voivat aiheuttaa katon vesivahingon. Välty yläpohjan korjauksilta ja kosteusvaurioiden kunnostamiselta, ja tilaa kattoreikien paikkaus nopeasti. Tässä auttaa se, että taloyhtiön tai muun rakennuksen katto tarkastetaan ainakin kahdesti vuodessa.

Lumi voi saada aikaan myös läpivientivuodon, sillä lumen paino katolla voi saada kattoikkunan tai kattoluukun vuotamaan vettä katon alle. Myös aika voi saada piipun juuren, antennin juuren tai jonkin muun kattoläpiviennin tiivisteet haurastumaan. Läpivientien kuntoa kannattaakin tarkkailla koko katon elinkaaren ajan.

Myös aluskate on hyvä tarkastaa usein, jotta se osattaisiin tarvittaessa korjata tai uusia. Aluskate vie katon alle pääsevän kosteuden pois kattorakenteiden luota, ja auttaa näin ehkäisemään katon vesivahingon. Aluskatteesta on apua myös pelti- ja tiilikatoille tyypillisen kondenssiveden aiheuttamien kosteusvaurioiden ehkäisemisessä.

Varsinkin, jos talossasi on huopakatto, tilaa kattovuodon korjaus ja muut katonpaikkaukset meiltä. Meille on kertynyt niin paljon kokemusta huopakatoista, että voit luottaa kattosi olevan mitä parhaimmissa käsissä. Kattokorjaus-palvelun kautta tavoitat silti parhaat ammattilaiset myös tiilikattojen ja peltikattojen kunnostamiseen. Toimimme myös Lohjan naapurikunnissa Inkoossa, Karkkilassa, Raaseporissa, Salossa, Siuntiossa, Somerolla, Tammelassa ja Vihdissä, joten pyydä tarjous katon korjaamisesta myös näillä paikkakunnilla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lohjalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lohjalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!