Katon korjaus Humppila

Katon korjaus Humppilassa voi tarkoittaa ruosteisten kattopeltien uusimista, rikkinäisten tiilien vaihtoa tai esimerkiksi huopakaton reikien paikkaamista – tai vuotavan läpiviennin tiivistämistä, mikä onkin tyypillinen katonkorjaus katon materiaalista tai rakennuksen käyttötarkoituksesta riippumatta. Kevättarkastus voi paljastaa sen, että piipun tai antennin juuri vuotaa. Piipun, antennin, kattoikkunan tai esimerkiksi kattoluukun vuotaminen johtuu yleensä läpiviennin tiivisteiden haurastumisesta. Tarpeeksi usein tehtyjen kattotarkastusten avulla monet kattovuodot voidaan estää, sillä siten haurastuneet tiivisteet tai muut rakenteet osataan uusia ajallaan. Taloyhtiön, kesämökin tai omakotitalon katolla kannattaa käydä joka kevät ja syksy.

Tarkastuksen perusteella on esimerkiksi mahdollista suorittaa rivitalon katon aluskatteen korjaus heti tarpeen synnyttyä. Vain ehjä aluskate ehkäisee katon vesivahingon, jos katto vuotaa. Kattovuodon korjaus on paitsi helpompaa, myös edullisempaa ja nopeampaa, jos kastuneita kattorakenteita ja eristeitä ei tarvitse uusia. Kattotarkastusten ansiosta voimme myös kiristää katon tarvikkeiden kiinnitykset ennen, kuin tuuli tai lumi repii ne irti katosta. Mikäli kattotikkaat tai lumiesteet lähtevät katosta irti väkisin, voi katto alkaa vuotaa siihen syntyneistä rei’istä.

Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaus on meille erityisen tuttua. Ota yhteyttä ja pyydä meidät tutkimaan, mikä huopakatossasi on vikana, ja miten se kannattaa korjata. Kattoreiät ja auenneet saumat voidaan tiivistää sopivilla massoilla. Iso reikä paikataan liimaamalla sille paikkapala. Jos mikään muu ei auta, teemme tarjouksen huopakaton purkamisesta ja vaihtamisesta. Näin saat tiiviin ja toimivan katon seuraaviksi 40 vuodeksi!

Peltikaton korjaus voi tarkoittaa ruosteen tekemien reikien tiivistämistä, irronneiden peltilistojen vaihtoa tai vaikkapa kaikkien kattopeltien vaihtoa. Myös tiilikatolla voidaan tarvita osittaista tiilikattoremonttia, eli kaikkien tiilien vaihtoa. Jos valtaosa tiilistä on ehjiä, uusimme vain hajonneet tiilet. Muistathan, että toimimme myös Forssassa, Jokioisilla, Ypäjällä, Loimaalla, Punkaharjulla sekä Urjalassa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Humppilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Humppilassa alueella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Humppilan alueella!