Katon korjaus Merikarvia

Tavat tehdä katon korjaus Merikarvialla arvioidaan aina tapauskohtaisesti, ja paikan päällä. Ota yhteyttä, niin tulemme tarkastamaan omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katon kunnon. Tämän käynnin perusteella selviää, onko taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katto paras purkaa ja uusia, vai vieläkö voidaan tehdä katon osittainen korjaus. Jos kyse on jostain hyvin pienestä katonkorjauksesta, esimerkiksi parin rikkinäisen tiilien vaihtamisesta, tuskin tarjoamme kattoremonttia. Jos taas on kyse kattovuodon korjauksesta, tilanne on paras selvittää paikan päällä. Mikäli yläpohjassa on runsaasti laho- ja homevaurioita, tai katon ikä on korkea, voi kattosaneeraus olla se parhain vaihtoehto.

Meiltä saat kaikki katonpaikkaukset ja kattoremontit niin Merikarvialla, Isojoella, Kristiinankaupungissa, Pomarkussa, Porissa kuin Siikaisissakin. Erityisen kovasti haluamme korjata huopakattoja ja palahuopakattoja, sillä olemme kovasti mielistyneet noihin helposti työstettäviin ja erittäin tiiviisiin kattoihin. Asiantuntemusta löytyy runsain mitoin myös peltikattojen ja tiilikattojen korjaamiseen. Yksi tärkeä tapa pitää peltikatto tai tiilikatto tiiviinä on aluskatteen korjaus. Aluskate estää katon läpi mahdollisesti pääsevää vettä kastelemasta yläpohjan rakenteita, joten kattovuodon korjaus sujuu ilman tarvetta vaihtaa eristeitä tai uusia puurakenteita. Peltikatto ja tiilikatto eivät ole lainkaan niin tiiviitä kattoja kuin bitumikatot, vaan katto voi alkaa vuotaa saumoista, harjapellin kohdalta, rikkinäisen tiilen paikkeilta tai vaikka ruosteen kattoon syömästä reiästä.

Mikä tahansa katto voi reikiintyä ja alkaa vuotaa. Reikä voi johtua vaikka siitä, että kattolumi on katolta pudotessaan kiskaissut lumiesteet tai lapetikkaat mukaansa. Myös vuotavat läpiviennit ovat yleisiä. Piipun juuri on yksi tavanomainen paikka kattovuodolle, samoin mahdollinen kattoikkuna tai kattoluukku. Kattoluukunkin tiivisteet voivat pettää, ja katto alkaa vuotaa. Jotta läpivientien tiivisteet voitaisiin uusia jo ennen kattovuotoja ja vesivahinkoja, kannattaa katto tutkia kaksi kertaa joka vuosi.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Merikarvialla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Merikarvialla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Merikarvian alueella!