Katon korjaus Sysmä

Luota ehtymättömään ammattitaitoomme kaikenlaisissa katon korjauksissa Sysmässä – myös silloin, jos korjattava katto on taloyhtiön katto. Korjaamme kaiken kokoiset, kaiken näköiset ja kaikin eri tavoin vaurioituneet katot myös Asikkalassa, Hartolassa, Heinolassa, Kuhmoisissa, Luhangalla ja Padasjoella. Tilaa siis esimerkiksi katon oikaisu, kattovuodon korjaus ja lahonneiden kattorakenteiden uusiminen, vuotavien rännien paikkaus tai vaikka ruosteisen peltikaton osittainen vaihto.

Katonkorjaukset voivat johtua talven aiheuttamista vaurioista. Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen on meille suorastaan sydämenasia, joten luota meihin, jos talven lumet saivat huopakaton saumat vuotamaan, tai jos lumi pyyhkäisi lumiesteet ja kattotikkaat palahuopakatolta jättäen jälkeensä ammottavia reikiä. Tiilikattoakin voi joutua korjaamaan talven jälkeen, sillä varsinkin leutoina talvina pakkasrapautuminen rikkoo tiiliä. Kun lämpötila sahaa plus- ja miinusasteiden välillä, jäätyy ja sulaa tiilen sisälle päässyt kosteus yhä uudelleen. Rikkinäisten tiilien vaihto kannattaa tehdä pian, jotta kosteus ei saisi aluskatettakin hajoamaan. Aluskatteen korjaus on melko iso urakka, ja lisäksi rikkinäisen aluskatteen takia kosteus voi päästä aiheuttamaan korjaustarpeita yläpohjan rakenteisiin. Peltikatolta saattaa talven jälkeen löytyä saumavuotoihin tai vuotaviin läpivienteihin liittyviä korjaustarpeita. Sauma voi vuotaa, jos jää patoaa peltikatolle seisovaa vettä. Piipun juuren, antennin juuren, kattoikkunan tai kattoluukun kohdalta alkanut kattovuoto on periaatteessa ehkäistävissä uusimalla tiivisteet ajoissa, mutta joskus lumen paino saa parempikuntoisetkin läpiviennit vuotamaan.

Myös tuuli, ruoste, sammal, epäasianmukaisesti tehdyt huoltotoimenpiteet ja auringon UV-säteet saattavat vaurioittaa kattoa. Jotta kaikki omakotitalon, rivitalon, kesämökin ja kerrostalon katonpaikkaukset tulisivat tehtyä ennen, kuin kosteus saa aikaan katon vesivahingon, suosittelemme tarkastamaan katon kunnon kahdesti vuodessa. Saatte Kattokorjaus-palvelulta myös tällaiset kattotarkastukset, aivan kuten kaikki muutkin kattotyöt, kattohuollot ja kattosaneeraukset.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sysmässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sysmässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sysmän alueella!