Katon korjaus Puumala

Vuotavat läpiviennit, auenneet saumat ja katossa olevat reiät ovat erinomaisia syitä ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun ja tilata katon korjaus Puumalaan. Katonpaikkauksen kanssa kannattaa kiirehtiä, sillä nopeus on valttia. Taloyhtiö tai kotitalous selviää katonkorjauksesta edullisemmin, jos vauriot ovat vielä pelkässä vesikatteessa, eikä kosteus ole päässyt katon alle aiheuttamaan yläpohjan korjaustarpeita. Pienten vaurioiden täsmäpaikkaukset ovat pääsääntöisesti hyvin edullisia, ja niillä taataan katon tiiviys hamaan tulevaisuuteen.

Jos kyse on pitkään jatkuneen kattovuodon korjauksesta tai muusta isommasta katonkorjausurakasta, harkitsemme tarkoin katon korjaamisen kannattavuutta. Otamme laskelmissamme huomioon katon iän ja sen alla olevien vaurioiden määrän ja laadun. Omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon korjaamiseen ei kannata investoida, jos kattoremontti ja uusi katto tulisivat maksamaan suurin piirtein saman verran kuin katon korjaus.  Ainoa tilanne, jolloin ehdotamme kattoremonttia heti kättelyssä, on se, jos rikki mennyt katto on mineriittikatto. Lain mukaan mineriittikattoja ei enää saa korjata, joten silloin emme voi edes kuvitella tarjoavamme katon korjausta.

Ammattilaistemme mielestä helposti työstettävien huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen on erityisen palkitsevaa, saahan bitumikaton kestämään paikkausten ja kattohuoltojen avulla jopa 40 vuotta. Olemme aina valmiita korjaamaan myös tiilikaton tai peltikaton, mitkä kestävät yleensä vielä pidempään. Satunnaisilta rikkinäisten tiilten vaihdoilta tai peltikaton reikien paikkaukselta ei voi välttyä, mutta oikein asennettu ja tarvittaessa korjattu aluskate pitää katon alapuoliset rakenteet kuivina.

Antennin juuri voi alkaa vuotaa bitumikatollakin. Myös piipun juuresta tai kattoikkunan tai kattoluukun kohdalta voi päästä vettä katon alle. Mikäli lumiesteiden, kattotikkaiden ja muiden kattovarusteiden kiinnikkeitä ei aikoinaan kiristetä, voi lumi irrottaa ne katosta ja jättää kattoon ammottavia reikiä. Muistathan tarkastuttaa katon usein, niin voit estää monet vauriot jo ennalta. Palvelemme sinua myös kattotarkastusten tiimoilta niin Puumalassa, Juvalla, Mikkelissä, Ruokolahdella, Savitaipaleella, Sulkavalla kuin Taipalsaaressakin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Puumalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Puumalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Puumalan alueella!