Katon korjaus Kanta-Häme

Näillä vinkeillä saat katon korjauksen Kanta-Hämeessä edullisesti ja helposti! Ensimmäinen vinkki liittyy sopivan katonkorjauspalvelun valintaan. Katonkorjaus kannattaa tilata  Kattokorjaus-palvelulta, sillä me olemme sitoutuneet tarjoamaan yksityisasiakkaille ja taloyhtiöille kohtuuhintaisia, mutta korkealaatuisia katonpaikkauksia. Korjaamme kaikki katot niin Forssassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Humppilassa, Hämeenlinnassa, Janakkalassa, Jokioisilla, Lopella, Riihimäellä, Tammelassa kuin Ypäjälläkin. Joka katolle löytyy huippuasiantuntijoita sitä korjaamaan ja paikkaamaan. Olipa kyseessä huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto, ota yhteyttä meihin – katon kokokaan ei ole ongelma, sillä tarjoamme kattovuotojen korjauksia ja muita katon kunnostuksia niin omakotitalon, kerrostalon, kesämökin kuin rivitalojenkin katoille.

Toinen vinkki on tarkastaa katon kunto kahdesti vuodessa. Säännöllisten kattotarkastusten ansiosta katon kaikki viat osataan korjattua pian niiden ilmestyttyä, ja moni vika jää kokonaan syntymättä, sillä oikea-aikaisilla kattohuolloilla kattoa voidaan estää vaurioitumasta.

Huopakaton tarkastus voi paljastaa tarpeen saumojen tai jiirien tiivistämiselle, tai kattoreikien korjaamiselle. Reikiä voi syntyä esimerkiksi silloin, jos lumi repii lumiesteet ja kattotikkaat irti katosta. Muitakin kattotarvikkeita voi irrota, kun painava suojalumi tulee vauhdilla alas katolta. Pienestäkin reiästä voi päästä vettä katon alle. Kosteuden aiheuttamat yläpohjan korjaustyöt ovat melko kalliita, joten kaikki reiät pitää korjata viipymättä niin palahuopakatosta, huopakatosta kuin muistakin katoista.

Peltikaton tarkastuskierros ulottuu mahdollisuuksien mukaan katon alle, ja siellä voimme huomata tarpeen korjata peltikaton aluskatetta. Aluskatteen tiivistäminen on mitä tarpeellisin peltikaton korjaus, sillä vain ehjä aluskate voi ehkäistä katon alapuolisten rakenteiden kastumisen ja katon vesivahingon.

Tiilikaton korjaamisista meille tutuinta on rikkinäisten kattotiilien vaihto, sillä tällaista katon korjausta tarvitsee jokainen tiilikatto silloin tällöin. Tiilet hajoavat kosteuden ja ulkolämpötilaerojen vuoksi. Myös kattovuodon korjaus, esimerkiksi läpivientivuodon korjaus, voi tulla kyseeseen. Piipun juuri, antennin juuri, kattoikkuna tai kattoluukku voi alkaa vuotaa millä tahansa katolla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kanta-Hämeessä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kanta-Hämeessä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kanta-Hämeen alueella!