Katon korjaus Tohmajärvi

Kattokorjaus-palvelulta tilaatte kaikenlaiset katon korjaukset Tohmajärvellä. Kykenemme erinomaisesti niin pieniin katonpaikkauksiin kuin isompiinkin (myös taloyhtiöiden tarvitsemiin) katonkorjauksiin. Kun liikumme kesämökin, omakotitalon, kerrostalon tai rivitalon katolla, pidämme silmämme auki muiden paikkaustarpeiden varalta.

Saatamme suositella myös kattohuoltoja, joiden avulla katto saadaan paremmin erilaisia rasituksia kestävään kuntoon. Älä siis hämmästy, jos suosittelemme sinulle tiilikaton maalausta tullessamme uusimaan rikkinäisiä kattotiiliä. Uusi pinnoite tasoittaisi vanhojen kattotiilien pinnan, joten tiilet kärsisivät pakkasrapautumisesta vähemmän jatkossa. Meiltä kuulet runsaasti vinkkejä myös huopakattojen kunnossapitoon, sillä vuosien varrella meistä on kehkeytynyt varsinaisia huopakattoasiantuntijoita. Huopakattoa tai palahuopakattoa on korjattava vähemmän, jos katolta poistetaan sammaleet, ja jos kaikki läpiviennit tutkitaan usein mahdollisten vuotojen tai vuotouhkien varalta. Olipa kyseessä mikä tahansa katto, saattaa se vuotaa kattoikkunan, piipun juuren, kattoluukun tai antennin juuren kohdalta, ellei tiivisteitä ole uusittu.

Lumi voi aiheuttaa yllättäviä korjaustarpeita niin tiilikatolla, peltikatolla kuin bitumikatollakin. Lumen paino saattaa painaa katon luokalle, ja kaikista vanhimmat tai kevytrakenteiset ulkorakennukset saattavat jopa sortua kuormansa alle. Lumi voi saada katon sisätaitteet, saumat tai läpiviennit vuotamaan, ja jos lumi putoaa hallitsemattomasti alas, saattaa kattoon syntyä reikiä irtoavien lumiesteiden ja kattotikkaiden takia.

Myös kova tuuli voi rikkoa kattoa – katon ikään katsomatta. Huopakatto ja peltikatto voivat irrota kokonaan, jos tuuli puhaltaa tavattoman voimakkaasti. Useimmiten on kuitenkin kyse siitä, että huopakate on repeytynyt kovalla tuulella, tai että peltikatolta on irronnut kattopeltejä, piipunhattu tai esimerkiksi kattosilta. Tiilikatto ei lähde tuulen mukaan, mutta katolle lentävät oksat voivat irrottaa kattotiiliä. Jos aluskate on hyvin asennettu ja tarvittaessa korjattu, ei kosteus kuitenkaan pääse katon alle.

Tilaa kaikenlaiset katonkorjaukset meiltä – myös Joensuussa, Kiteellä ja Rääkkylässä. Muistathan tilata varsinkin kattovuotojen korjaukset nopeasti, jotta yläpohjaan ei syntyisi kalliisti kunnostettavia korjaustarpeita.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tohmajärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tohmajärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tohmajärven alueella!