Katon korjaus Säkylä

Luota pettämättömään ammattitaitoomme kaikenlaisissa katon korjauksissa Säkylässä, sillä me korjaamme niin isot kuin pienetkin huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot ja peltikatot. Meiltä onnistuvat sekä pienet katonpaikkaukset (kuten rikkinäisen tiilen vaihto) että isot katonkorjaukset (kuten kattovuodon korjaus ja lahovaurioiden kunnostus yläpohjassa). Korjaamme kesämökkien, kerrostalojen, omakotitalojen ja rivitalojen katot myös Eurassa, Huittisissa, Kokemäellä, Loimaalla, Oripäässä ja Pöytyällä.

Taloyhtiönkin katon korjaus sujuu ilman ylimääräistä stressiä, kun asialla on kokenut ja ammattitaitoinen kattourakoitsija, jolla on riittävästi resursseja isonkin urakan suorittamiseen tavoiteajassa. Me pidämme aina kiinni siitä, että katon korjaus tapahtuu yhdessä sovitun aikataulun ja ennen urakan aloittamista annetun urakkatarjouksen puitteissa. Erityisen helpoksi kanssamme asioinnin tekee se, että katot korjataan avaimet käteen -periaatteella, ja että kotisivujemme kautta urakalle järjestyy myös rahoitus.

Otamme riemumielin vastaan kaikki huopakaton tai palahuopakaton korjaamista koskevat urakat, sillä bitumikatot ovat mielikattojamme. Suhtaudumme mielenkiinnolla ja asiantuntemuksella myös tiilikattojen ja peltikattojen korjaamiseen. Katon vaurioiden takana voi olla lumi. Lumi voi aiheuttaa peltikatolle korjattavia reikiä pyyhkäisemällä kattotikkaat tai lumiesteet alas katolta. Tiilikattoa koettelee pakkasrapautuminen. Tiilikatolla voi olla paljonkin korjattavaa leudon talven jälkeen, sillä tiilen sisässä olevan kosteuden jäätyminen ja sulaminen yhä uudelleen rikkoo tiiliä. Jos aluskate on kunnossa (eli oikein asennettu ja tarvittaessa korjattu), ei muutama rikkinäinen tiili pääse aiheuttamaan katon vesivahinkoa, ennen kuin ne keväällä uusitaan.

Kaikilla katoilla voi esiintyä läpivientivuotoja, joista tullee ensimmäisenä mieleen vuotava piipun juuri. Olipa kyse vuotavasta kattoikkunasta, kattoluukusta, antennin juuresta, jiiristä tai kattoreiästä, ota pian yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, niin katto saadaan jälleen tiiviiksi. Pitkään jatkuva kattovuoto voi vaurioittaa puurakenteita niin, että lopulta tarvitaankin ennenaikainen kattoremontti.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Säkylässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Säkylässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Säkylän alueella!