Katon korjaus Taivassalo

Olitpa yksityisasiakas tai taloyhtiön edustaja, tilaa katon korjaus Taivassalossa meiltä! Kesämökin, omakotitalon, kerrostalon tai rivitalon katto tulee kerralla kuntoon, sillä etenemme aina yhtä huolellisesti, ja tarkkailemme kattoa myös muiden korjaus- tai huoltotarpeiden varalta. Jos tilaat meiltä rikkinäisten tiilien vaihdon, saatat saada tarjouksen sammaleenpoistosta (mikä vähentää tiilien hajoamista) tai vuotavien läpivientien tiivistämisestä (millä estetään katon vesivahinko ja yläpohjan korjaustarpeet).

Ehkä kyseessä onkin jokin isompi katonkorjaus eikä mikään parin tiilen vaihdosta koostuva katonpaikkaus? Luota silloinkin kaikenlaiset huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot ja peltikatot korjaavaan Kattokorjaus-palveluun. Katon oikaisu, kattovuodon korjaus tai kaatuneen puun alla vaurioitunut katto edellyttävät isompia korjausurakoita. Joskus tarvitaan kattoremonttia, mikä voidaan tietyissä tilanteissa tehdä myös osittain. Myös aluskatteen korjaus saattaa laajeta kattosaneeraukseksi, sillä aluskate on yleensä korjattava uusimalla aluskate. Jotta aluskate voitaisiin purkaa ja uusia, on vesikatto purettava pois tieltä. Huonokuntoisia kattopeltejä tai -tiiliä ei kannata enää asentaa takaisin paikalleen, vaan vesikatemateriaali on hyvä uusia yksin tein.

Teemme kaikenlaiset kattokorjaukset myös Taivassalon ympäristössä Kustavissa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Uudessakaupungissa ja Vehmaalla. Erityisen innokkaasti tartumme huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamista koskeviin urakoihin, joten odotamme kaikkia lumen irrottamien lumiesteiden ja kattotikkaiden synnyttämien reikien paikkaamiseen tai vuotavan kattoikkunan korjaamiseen liittyviä yhteydenottoja. Puhkaisemme ilmakuplat, vaihdamme lahot räystäslaudat ja uusimme vuotavat rännit.

Huippuluokan ammattitaitoa on luvassa myös peltikattojen ja tiilikattojen korjaamiseen, joten pirauta vaikkapa vuotavan kattoluukun tai piipunjuurivuodon tiimoilta. Kenties rajuilma on irrottanut osan kattopelleistä, tai tiilikatto vuotaa harjatiilen tai antennin juuren kohdalta? Joka tilanteeseen on luvassa paras ratkaisu, kun saavumme paikan päälle katon ja sen alla olevien rakenteiden kuntoa arvioimaan.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Taivassalossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Taivassalossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Taivassalon alueella!