Katon korjaus Kuortane

Tuntuuko sinusta, että katon korjaus Kuortaneella toistuu turhan usein? Onko katossa jatkuvasti vuotavia läpivientejä tai rikkinäisiä kattotiiliä? Kannattaa ottaa katonkorjausten tiimoilta yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, sillä me emme vain paikkaa kattoa, vaan selvitämme myös mahdollisuudet parantaa katon kuntoa ja ehkäistä monet katonpaikkaukset jo ennalta.

Huopakaton korjaus on meille varsin tuttua, samoin kuin palahuopakaton paikkaus. Tiedämme, mistä reiät ja halkeamat yleensä johtuvat, ja osaamme antaa vinkkejä uusien vaurioiden ehkäisemiseen. Huopakaton kunto heikkenee, jos katolla on sammaleita, tai kattoa ei ole pinnoitettu. Huopakaton kattovarusteiden ja läpivientien kunto kannattaa tarkastaa ainakin kahdesti vuodessa, jotta piipun juuri ei alkaisi vuotaa eikä lumi saisi revittyä lumiesteitä tai esimerkiksi kattotikkaita irti katosta.

Myös peltikaton ja tiilikaton läpivientien ja muiden yksityiskohtien kuntoa tulee seurata, sillä esimerkiksi antennin juuresta alkavat vuodot ovat yleisiä myös näillä katoilla. Myös kattoikkuna tai kattoluukku saattaa alkaa vuotaa. Peltikaton korjauksia tarvitaan harvemmin, jos katto suojataan ruosteelta maalaamalla se usein. Tiilikaton korjaustiheyteen voidaan vaikuttaa puhdistamalla katto usein, jotta sille ei alkaisi kasvaa sammaleita. Sammaleisiin sitoutuva kosteus lisää tiilen rapautumista ja halkeilemista. Vanhassa katossa on isoja huokosia, joihin vesi kertyy – se kannattaa pinnoittaa uudelleen, jotta pinta tasoittuu.

Kaikkiin katonkorjaustarpeisiin ei pysty varautumaan ennalta

Kaikkia vahinkoja ei voi estää ennalta, esimerkiksi myrskyvaurioita. On kuitenkin tapoja varautua vaurioihin ja yrittää estää yläpohjarakenteiden kastuminen – viehän märkien eristeiden ja puurakenteiden uusiminen aikaa ja rahaa. Aluskatteen asentaminen ja korjaaminen helpottaa mahdollisen kattovuodon korjaamista. Aluskate on vettä pitävä kerros, mikä ohjaa katon läpi tulevan kosteuden ulos.

Palvemme Kuortaneella, Alajärvellä, Alavudella, Lapualla ja Seinäjoella kaikkia kotitalouksia ja taloyhtiöitä näiden tarvitsemissa kattokorjauksissa. Ota siis yhteyttä, ja pyydä tarjous kesämökin, rivitalon, kerrostalon tai omakotitalon katon nopeasta ja tasokkaasta korjaamisesta!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kuortaneella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kuortaneella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kuortaneen alueella!