Katon korjaus Kuhmo

Jos katossa on reikä tai jokin läpivienti vuotaa, ota yhteyttä ja tilaa katon korjaus Kuhmoon. Me korjaamme niin uudet kuin vanhemmatkin katot. Katonkorjausta voidaan tarvita myös uudella katolla, voihan lumi tai tuuli rikkoa kattoa sen ikään katsomatta. Lumen aiheuttama katonpaikkaus voi olla vaikkapa irronneiden kattotikkaiden ja lumiesteiden aiheuttamien reikien korjaus. Lumi saattaa myös painaa katon notkolle, tai saada katon saumat vuotamaan.

Katon korjaustarvetta voidaan Kuhmossa ehkäistä monin tavoin

Katon vaurioitumista voi estää monin tavoin. Kattoammattilaisiltamme kuulet lisää siitä, miten. Osaamme neuvoa varsinkin huopakattojen ja palahuopakattojen omistajia siinä, miten katon korjaustarpeita voi vähentää ja ehkäistä. Muun muassa sammaleiden poisto auttaa pitämään katon paremmassa kunnossa, sillä sammalet voivat saada katon reikiintymään ja katon saumat vuotamaan.

Sammaleiden poisto vähentää myös omakotitalon, rivitalon, kesämökin ja kerrostalon tiilikaton korjaus- ja paikkaustarpeita. Onko taloyhtiön katto peltikatto? Peltikaton korjausta voidaan tarvita myrskyn jälkeen, siksi kattopeltien kiinnitykset on hyvä tarkastaa usein. Ruostevaurioita ehkäistään kattomaalauksin. Tiili- tai peltikatto saattaa kaivata myös aluskatteen korjausta. Ehjä aluskate estää katon puurakenteiden ja eristeiden kastumisen, jos katto vuotaisi. Jos katon alla on kuivaa, on kattovuodon korjaus helppo ja nopea suorittaa. Jos yläpohjassa tulisi tehdä korjauksia, vaikuttaisi se heti katon korjauksen hintaan ja kestoon.

Läpivientien vuotaminen on melko yleistä kaikilla katoilla. Piipun juuren vuotaminen johtuu tiivisteiden pettämisestä. Kaikkien läpivientien tiivisteiden kuntoa on syytä seurata. Myös antennin juuri saattaa alkaa vuotaa. Kattovuoto voi alkaa myös kattoluukun tai kattoikkunan kohdalta.

Mitä pikemmin tilaat katon korjaamisen, sen parempi. Meiltä voit luottaa saavasi asiantuntevaa apua nopeasti, ja kohtuullisella hinnalla. Ota yhteyttä Kuhmon lisäksi myös Hyrynsalmella, Lieksassa, Nurmeksessa, Ristijärvellä, Sotkamossa sekä Suomussalmella!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kuhmossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kuhmossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kuhmon alueella!