Katon korjaus Luumäki

Jos katto ei ole tiivis eikä näin ollen suojaa rakennusta sateilta, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun ja tilaa katon korjaus Luumäelle. Ammattilaisen tekemä katonkorjaus on luotettava tapa saada taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katto jälleen tiiviiksi. Jos katonpaikkaukseen ryhdytään ilman asianmukaista osaamista ja tietotaitoa, voidaan mennä jopa ojasta allikkoon. Olipa kyse lumen irrottamien lumiesteiden ja kattotikkaiden aiheuttamien kattoreikien paikkauksesta, tuulen katon päälle kaatamasta puusta tai pitkään jatkuneesta kattovuodosta, ota yhteyttä Kattokorjaus-palvelun kokeneisiin kattoammattilaisiin. Meiltä koko urakka sujuu erinomaisella ammattitaidolla, aina yläpohjan korjaustöitä, aluskatteen uusimista ja villojen vaihtoa myöten.

Kattokorjaus-palvelu on korjannut yhden jos toisenkin huopakaton, joten voimme sanoa suorastaan erikoistuneemme huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamiseen. Jos paanu pitää liimata takaisin palahuopakattoon tai huopakaton jiiri vuotaa, kuulet meiltä parhaat tavat katon kunnostamiseksi. Korjaamme tietenkin myös peltikatot ja tiilikatot, eikä meillä mene sormi suuhun haasteellisemmankaan tiili- tai peltikattokorjauksen edessä.

Katon paikkaus liittyy usein läpivienteihin, mitkä vuotavat tai uhkaavat vuotaa katon alle. Esimerkiksi piipun juuresta vuotava katto on tyypillinen ongelma niin kesämökeillä, omakotitaloilla, kerrostaloissa kuin rivitaloissakin. Myös antennin juuren tiivisteet voivat pettää, ja katto alkaa vuotaa antennin läpiviennistä. Varsinkin mahdollisen kattoikkunan tai kattoluukun tiivisteitä kannattaa seurata, jotta ne voitaisiin ajoissa vaihtaa. Näin vältetään monet kattovuodot ja kattovuotojen korjaukset.

Katon vauriot voivat johtua kovasta tuulesta, katolla olleen lumen painosta ja sen liikkeistä tai läpivientien tiivisteiden pettämisestä. Syynä katon vaurioitumiseen voi olla myös aika, sillä vanha katto kärsii sammaleista, ruosteesta, päällä kävelemisestä ja ulkolämpötilojen vaihtelusta enemmän kuin nuori. Olipa syynä mikä tahansa, meidän kauttamme tavoitat parhaat katon korjaajat – ja kun katto on aika uusia, saat mainiota palvelua kattoremontinkin tiimoilta. Luumäen ohella toimimme myös Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Lemillä, Miehikkälässä ja Savitaipaleella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Luumäellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Luumäellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Luumäen alueella!