Katon korjaus Leppävirta

Katon korjaus Leppävirralla on paras teettää heti, jos katon huomataan vuotavan läpiviennin kohdalta, tai katolla tavataan jotain muuta paikattavaa. Vain tiivis katto pitää talon ja sen rakenteet suojassa sateilta ja tuiskuilta. Kattovuodon korjaus tai mikä tahansa muu katonkorjaus on sitä edullisempi, mitä pikemmin se toteutetaan. Myöhemmässä vaiheessa voidaan tarvita erilaisia yläpohjan korjauksia, mitkä tekisivät omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katonpaikkauksesta kalliimpaa. Aluskate on olemassa suojatakseen yläpohjan rakenteita kosteudelta, mutta sekin saattaa hajota ja vaatia korjaamista. Pitkäaikainen kosteus on omiaan haurastuttamaan ja hajottamaan myös aluskatteen, vaikka ne tehdäänkin hyvin kestävistä materiaaleista.

Taloyhtiön tai pientalon katon korjaus kannattaa tilata aidon asiantuntevalta Kattokorjaus-palvelulta. Meillä on mainetta huopakattojen ja palahuopakattojen näppäränä korjaajana, mutta palahuopa- ja huopakaton lisäksi korjaamme taidokkaasti myös tiilikatot ja peltikatot. Huopakaton kuntoa tuetaan paikkaamalla kattoreiät ja tiivistämällä huonokuntoiset saumat. Peltikatollakin saattaa olla korjattavia reikiä, ja tiilikatolta voi löytyä rikkinäisiä kattotiiliä. Ota yhteyttä, niin saat katon nopeasti kuntoon. Leppävirran lisäksi kunnostamme katot myös Heinävedellä, Joroisissa, Kuopiossa, Pieksämäellä, Suonenjoella, Tuusniemellä sekä Varkaudessa.

Kevättarkastus saattaa Leppävirralla paljastaa kattokorjauksen tarpeen

Kevättarkastus saattaa paljastaa, että katto vuotaa piipun juuresta. Lumi on voinut saada myös antennin juuren vuotamaan – tai ehkä kattovuoto paikallistetaan kattoikkunan tai kattoluukun kohdalta. Talvi, lumi ja jää ovat kovia koettelemuksia kaikille katoille. Lumi saattaa painaa katon notkolle, aiheuttaa sauma- tai jiirivuodon, tai repiä irti kattotarvikkeita. Kattotikkaat, ilmanvaihtohormit tai lumiesteet voivat pudota katolta lumen mukana, ja kattoon syntyneet reiät on pikaisesti paikattava. Jotta katonpaikkaus tapahtuisi mahdollisimman pian, on katto hyvä tarkastaa heti talven jälkeen. Syystarkastuksen avulla kattoa voidaan tarvittaessa tiivistää, ja näin vähentää katon vaurioitumisen todennäköisyyttä tulevana talvena.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Leppävirralla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Leppävirralla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Leppävirran alueella!