Katon korjaus Heinävesi

Riippuu täysin tapauksesta, millaista katon korjausta Heinävedelle tarvitaan, ja mitä se maksaa. Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun ja kertoa katon ongelmista. Tämän jälkeen tulemme paikan päälle tutustumaan katon kuntoon ja tekemään sen perusteella tarjouksen avaimet käteen -periaatteella tehtävästä katonkorjauksesta. Jos katto on hyvin vanha, teemme tarjouksen sen uusimisesta. Muussa tapauksessa tarjoamme esimerkiksi katon saumojen tiivistämistä, mikä on hyvin tyypillinen huopakaton korjaus, tai kattopeltien vaihdosta. Jos kattopelleissä on reikiä, ei niitä ehkä kannata paikata, vaan vaurioituneet pellit on paras uusia. Jos peltikaton korjaus suoritetaan uusimalla kerralla kaikki kattopellit, kutsutaan sitä peltikaton osittaiseksi uusimiseksi. Tiilikaton tiiviyttä ylläpidetään uusimalla huonokuntoiset kattotiilet, ja korjaamalla aluskate, jos se on kulunut puhki. Aluskatteen ansiosta mahdollisten kattovuotojen korjaaminen on huomattavasti helpompaa, sillä aluskate ehkäisee yläpohjarakenteiden kastumisen ja siitä johtuvat korjaustarpeet.

Kaikkien talojen katot korjauksella kuntoon Heinävedellä

Taloyhtiön, kesämökin ja omakotitalon katto kannattaa tarkastaa tai tarkastuttaa puolen vuoden välein. Näin monet rivitalon, kerrostalon tai esimerkiksi rintamamiestalon katonpaikkaustarpeet jäävät syntymättä. Kattotarkastuksen aikana on syytä muistaa, että kattovuoto läpiviennin kohdalta on hyvin tyypillinen ongelma, ja tarkastaa kattoikkunan, kattoluukun, piipun juuren ja antennin läpiviennin tiivisteet, jotta ne eivät alkaisi vuotaa vettä katon alle.

Samalla voidaan varmistaa kaikkien saumojen ja jiirien tiiviys, sekä kattotarvikkeiden kiinnitysten kunto. Jos tikkaiden tai vaikka lumiesteiden kiinnitykset ovat alkaneet avautua, voi lumi tai kova tuuli tempaista ne mukaansa. Tämä on vaarallista, ja samalla katteeseen syntyy reikiä ja repeytymiä.

Ota siis luuri käteen, ja soita huopakattojen, palahuopakattojen ja muiden kattojen korjauksen asiantuntijalle Heinävedellä! Palvelemme kattopaikkausten, katon osittaisten korjausten ja muiden katon kunnostusten tiimoilta myös Savonlinnassa, Varkaudessa, Leppävirralla, Tuusniemellä, Outokummussa ja Liperissä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Heinävedellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Heinävedellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Heinäveden alueella!