Katon korjaus Inkoo

Vain yksi yhteydenotto Kattokorjaus-palveluun riittää, kun tarvitset katon korjausta Inkoossa. Otamme kopin taloyhtiön tai yksityisasiakkaan kattourakasta, ja hoidamme sen täyden palvelun pakettina. Saat kuulla katonkorjauksen hinnan jo etukäteen, sillä tulemme laskemaan sitä paikan päälle. Tutkimme katon, suunnittelemme katonpaikkauksen parhaan toteutustavan ja laskemme koko urakalle kilpailukykyisen hinnan. Vain silloin, jos omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai esimerkiksi kesämökin katto on vaurioitunut erityisen pahoin, tarjoamme kattoremonttia. Toinen syy kattoremontin tarjoamiselle kattovuodon korjauksen tai muun katon paikkauksen sijaan olisi katon korkea ikä. Jos katto on iäkäs ja kauttaaltaan haurastunut, saadaan katon korjaamisella aikaan vain hyvin lyhytkestoinen hyöty. Haurastuneet rakenteet vaurioituvat pian uudestaan, ja katto voi taas pian vuotaa piipun tai esimerkiksi antennin juuresta.

Olemme huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamisen erikoisammattilainen Inkoossa, Raaseporissa, Lohjalla, Siuntiossa sekä Kirkkonummella. Jos huopakatossasi on reikä, ota yhteyttä, niin se paikataan tiiviisti ja aikailematta. Reiän on voinut aiheuttaa vaikka lumiesteiden ja kattotikkaiden putoaminen katolta lumen mukana. Apu saapuu viivana paikalle silloinkin, jos katto vuotaa kattoikkunan tai kattoluukun kohdalta.

Läpivientivuodot ovat tyypillisiä korjauskohteita myös tiilikatoilla ja peltikatoilla. Tunnemme läheisesti myös tällaiset katot, ja osaamme tarjota niille sopivia korjaus- ja kunnostustöitä. Peltikatolla on toisinaan ruostevaurioita ja reikiä. Jokin peltilista tai kattopelti on voinut irrota kovalla tuulella. Tiilikatolla saattaa piillä rikkinäisiä tiiliä. Koska tiili- ja peltikatto eivät koskaan ole sataprosenttisen tiiviitä koko elinkaarensa ajan, korostuu katon aluskatteen merkitys. Jos aluskatteessa on reikä, tilaa pian meidät sitä korjaamaan tai uusimaan. Aluskate ehkäisee yläpohjan korjaustyöt, kuten kastuneiden villojen vaihdon, jos katto alkaa vuotaa. Aluskate vie vedet pois katolta, ja siitä on suurta hyötyä myös katon tuuletuksen tehostamisessa ja kondenssivesivahinkojen ennaltaehkäisytyössä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Inkoossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Inkoolla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!