Katon korjaus Pyhäranta

Kun otat yhteyttä ja tilaat katon korjauksen Pyhärantaan, sovimme heti kanssasi arviointikäynnistä. Emme voi antaa kiinteää tarjousta katonkorjauksesta tai kertoa sinulle katonpaikkauksen kulusta, ennen kuin olemme nähneet katon omin silmin. Tarkkasilmäiset ammattilaisemme tutkivat omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon ja arvioivat mahdolliset yläpohjan korjaustarpeet. Tämän jälkeen voimme esittää kiinteän ja kilpailukykyisen tarjouksen kattovuodon korjaamisesta, peltikaton osittaisesta vaihdosta, lumen irrottamien lumiesteiden ja kattotikkaiden aiheuttamien reikien paikkaamisesta tai jostain muusta kattokorjauksesta. Huopakaton, palahuopakaton, peltikaton tai tiilikaton korjaaminen on ensisijainen tavoitteemme. Kattoremonttia tarjoamme vain silloin, jos katon ikä ja sen vauriot ovat sellaisia, että katon uusiminen tulisi taloudellisesti kannattavimmaksi vaihtoehdoksi.

Tilaa oman tai taloyhtiön katon korjaus Pyhärannassa, Laitilassa, Raumalla ja Uudessakaupungissa meiltä aina mahdollisimman pian. Nopean toiminnan avulla katto voidaan saada kuntoon hyvinkin helposti, esimerkiksi vaihtamalla rikkinäiset kattotiilet. Jos katto on vuotanut pitkään, voivat katon alle syntyneet laho- ja homevauriot johtaa ennenaikaiseen kattoremonttiin. Vaikka meillä on tiedossamme kaikki keinot erilaisten kattojen – varsinkin huopakattojen – korjaamiseen, emme voi pidentää katon elinkaarta, jos se on jo saavuttanut teknisen käyttöikänsä pään. Huopakatoilla se on noin 40 vuotta, kun taas esimerkiksi peltikatto voi kestää 50 vuotta. Tätä nuorempi huopakatto saadaan pysymään tiiviinä esimerkiksi tiivistämällä sen saumat. Peltikatto saattaa kaivata ruosteisten kattopeltien uusimista tai aluskatteen vaihtamista. Myös läpivientivuodot voivat kiusata. Jotta antennin ja piipun juuri, kattoikkuna ja kattoluukku pysyisivät tiiviinä eivätkä alkaisi vuotaa, kannattaa katon kunto tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Tiivisteiden uusiminen tai eristeiden lisääminen auttaa läpivientejä pysymään haju-, lämpö- ja vesitiiviinä. Tarvittaessa voimme myös korjata aluskatteen läpiviennin kohdalta. Jos aluskate on ehjä ja oikein asennettu, se estää yläpohjan rakenteiden kastumisen ja siitä johtuvat korjaustarpeet.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pyhärannassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pyhärannassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pyhärannan alueella!