Katon korjaus Lempäälä

Katon korjaus Lempäälässä on erityisen kiireellinen, jos kyseessä on kattovuodon korjaus. Tilaa katon korjaus Lempäälään jo tänään, niin talo saadaan suojaan säiltä. Omakotitalo, kesämökki, rivitalo tai kerrostalo on saatava suojaan säiltä, jotta kosteus ei pääse aiheuttamaan vahinkoa talon rakenteille. Aluskate suojaa kattorakenteita pienemmiltä kattovuodoilta, esimerkiksi läpivientivuodoilta, mutta aluskatekin saattaa mennä rikki. Mikäli aluskatetta ei huomata tai ehditä korjata, pääsee kosteus kastelemaan puurakenteet ja yläpohjan eristeet. Tästä seuraavat yläpohjan korjaukset voivat olla hankalia toteuttaa – ainakin hankalia ja hitaampia kuin vuotavan piipun tai antennin juuren tiivistys hyvissä ajoin!

Taloyhtiön tai pientalon katto voi vuotaa myös kattoikkunan tai kattoluukun kohdalta, harjatiilen kohdalta tai kattoon syntyneistä rei’istä. Reikiä aiheuttaa muun muassa se, jos lumi repäisee katosta irti kattovarusteita. Lumen mukaan voivat lähteä niin kattotikkaat kuin jopa lumiesteet, jos katolle on satanut poikkeuksellisen paljon lunta. Monet katon vauriot ovat ehkäistävissä, jos katolla käydään säännöllisesti varmistamassa sen kunto ja paikkaamassa mahdolliset pikkuviat (esimerkiksi vaihtamassa rikki menneet kattotiilet).

Kattokorjaus-palvelu osaa neuvoa katon vaurioiden ehkäisemisessä erityisesti kaikkia huopakattojen omistajia. Palahuopakaton tai huopakaton korjauksia voi vähentää, jos kate pidetään siistinä ja elastisena. Tämä onnistuu puhdistamalla katto usein, ja pinnoittamalla se tarvittaessa. Toki korjaamme kaikki peltikatot ja tiilikatotkin. Meillä on pitkä kokemus kaikenlaisista katonkorjauksista, ja katonpaikkausten lisäksi uusimme tai kunnostamme kaikki katon tarvikkeetkin. Esimerkiksi sadevesijärjestelmän toiminta on tärkeää koko rakennuksen kunnon kannalta, sillä jos kattokaivot eivät vedä, voivat tasakaton saumat alkaa vuotaa. Sadevesikourujenkin pitää vetää ympäri vuoden, muuten vesi kastelee talon seinät ja pahimmassa tapauksessa myös perustukset. Ota yhteyttä kaikenlaisten katon korjaustöiden tiimoilta myös Lempäälän naapurikunnissa Akaassa, Kangasalla, Pirkkalassa, Tampereella, Valkeakoskella tai Vesilahdessa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lempäälässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lempäälässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lempäälän alueella!