Katon korjaus Hirvensalmi

Tilaa katon korjaus Hirvensalmelle aina heti, olipa sitten kyse rikkinäisistä kattotiilistä, peltikaton rei’istä tai huopakaton auenneista saumoista. Ota pian yhteyttä silloinkin, jos katon aluskate on rikki ja kaipaa korjaamista, tai jos piipun juuri vuotaa. Lumen mukana irronneiden tikkaiden, lumiesteiden ja muiden kattoturvatuotteiden jälkeensä jättämät reiät on niin ikään korjattava viipymättä.

Mitä pikemmin katonkorjaus tilataan, sitä pienemmin kustannuksin katonpaikkauksesta on mahdollista selvitä. Aika saa taloyhtiön, omakotitalon tai esimerkiksi kesämökin katon kunnon heikkenemään entisestään. Jos vaikka rivitalon tai kerrostalon kattovuoto jää korjaamatta, voi yläpohjaan syntyä hankalasti korjattavissa olevia laho- ja homevaurioita. Jos taas huopakaton saumat ja peltikaton läpiviennit korjataan heti kun ne huomataan, ja tiilikaton rikkinäiset tiilet uusitaan välittömästi, ei katon kunto pääse romahtamaan.

Katon korjausta ei kannata pitkittää

Mikäli aluskate on ehjä, ei vuotava läpivienti – esimerkiksi vuotava kattoikkuna, kattoluukku tai antennin juuri – pääse tuhoamaan yläpohjan rakenteita. Aluskate ohjaa kaikki vuotovedet ulos katolta, mutta vain silloin, jos se ei ole rikki. Mikäli kattotarkastus paljastaa aluskatteen kuluneen puhki, tilaa meidät aluskatetta korjaamaan tai uusimaan.

Kattotarkastus paljastaa kaikki muutkin palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton tai peltikaton korjaustarpeet ajoissa. Teetä katon tarkastus kahdesti vuodessa, niin säästät pitkän pennin. Esimerkiksi lempikattomme huopakatto kestää jopa 40 vuotta, kun sen kunto varmistetaan joka kevät ja syksy. Havaintojemme perusteella osaamme suositella saumojen tai jiirien tiivistämistä, huonokuntoisten läpivientien uusimista tai vaikka lahojen puuosien uusimista. Monet huopa- ja palahuopakaton korjaustarpeet ovat estettävissä katon rasituksenkestävyyttä lisäävien kattohuoltojen avulla, siksi tarjoamme sinulle tarpeen mukaan sammaleenpoistoa tai katon pinnoitusta. Hirvensalmen ohella voi kääntyä puoleemme kaikissa katon korjaustarpeissa ja kattotarkastuksissa myös Joutsassa, Kangasniemellä, Mikkelissä, Mäntyharjulla ja Pertunmaalla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hirvensalmella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hirvensalmella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hirvensalmen alueella!