Katon korjaus Hattula

Katon korjaus Hattulassa onnistuu parhaiten silloin, kun asialla on katonkorjauksista vuosien kokemuksen omaava kattofirma. Olipa kyseessä huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton tai peltikaton korjaus, ota kaikissa katonpaikkauksissa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Me tulemme paikalle arvioimaan katon kunnon ja kaikki syntyneet vauriot. Alkukatselmuksen perusteella teemme hyvän tarjouksen katon paikkaamisesta, osittaisesta uusimisesta tai kokonaisesta kattoremontista, jos se on katon ikä ja kunto huomioiden paras ratkaisu.

Kattovuodon korjaus onnistuu ilman mittavia yläpohjan korjaustöitä, jos aluskate on ehjä. Aluskate estää katon puurakenteita kastumasta, jos antennin, piipun tai jonkin muun kattotuotteen läpivienti vuotaa. Aluskate vie toimiessaan kaikki vesikatteen ohittavat vedet räystäille, eikä kosteus pääse tekemään tuhojaan. Onkin melko tyypillistä, että katon läpiviennit vuotavat. Tämä johtuu usein siitä, että tiivisteet ovat päässeet ajan myötä haurastumaan. Läpiviennit kannattaa tarkastaa säännöllisesti, niin kattovuoto kattoikkunan tai kattoluukun kohdalta ei pääse yllättämään. Aluskatteen kunto on avainasemassa jo alkaneen vuodon aisoissa pitämiseen. Kun samalla varmistetaan se, että tikkaat ja lumiesteet ovat kunnolla kiinni katossa, eivät ne irtoa lumen mukana ja jätä jälkeensä ikäviä kattoreikiä.

Jokaisen taloyhtiön, omakotitalon tai kesämökin katto kannattaa usein tarkastaa, sillä rivitalon tiilikatolla voi olla rikkinäisiä kattotiiliä. Kerrostalon peltikatolta saattaa löytyä korjattavia reikiä tai irtoamassa olevia peltilistoja. Mökin huopakaton saumat saattavat irvistää, tai ehkä huopavuotaan on ilmestynyt halkeamia, venymiä ja kupruja. Voit tilata kattotarkastukset meiltä, samoin kuin kaikki kattokorjauksetkin. Erityisen mielellämme korjaamme huopa- ja palahuopakatot, sillä bitumikattojen monikäyttöisyys ja helppo työstettävyys lämmittävät kattoammattilaisten mieltä.

Tarjoamme kaikenlaisia kattokorjauksia myös muualla kuin Hartolassa, eli esimerkiksi Hämeenlinnassa, Pälkäneellä ja Valkeakoskella. Kaikki alkaa yhteydenotosta ja tarjouspyynnöstä, joten ota luuri käteen ja ota yhteyttä saman tien! Nopean ja asiantuntevan avun saaminen on varmaa. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hattulassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hattulassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hattulan alueella!