Katon korjaus Karkkila

Taloyhtiön tai yksityisasiakkaan tarvitseman katon korjauksen Karkkilassa ei tarvitse olla kallista ollakseen hyvää. Kun tilaat katonkorjauksen Kattokorjaus-palvelulta, saat asiantuntevaa palvelua hyvällä hinnalla. Hinnoittelemme katonpaikkaukset järki kädessä, jotta kaikilla olisi mahdollisuus tiiviiseen ja terveeseen kattoon. Omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon katon kunto vaikuttaa koko rakennuksen kuntoon, sillä vain tiivis katto voi suojata rakennusta säiltä.

Huopakaton, palahuopakaton ja muiden kattojen korjaaminen onnistuu sitä edullisemmin, mitä nopeammin se tilataan. Kattoon voi syntyä reikiä esimerkiksi silloin, jos lumi repäisee lumiesteet tai kattotikkaat mukaansa. Sammalet voivat availla saumoja. Aika kuluttaa läpivientien tiivisteet, ja silloin katon alle alkaa valua vettä läpiviennin kohdalta. Myös uudella tiili- tai vaikka huopakatolla voi olla jotain korjattavaa, sillä lumi- ja myrskyvauriot eivät katso katon ikää. Jotta katon paikkaaminen pääsisi alkamaan mahdollisimman nopeasti, tulee katon kunto tarkastaa kahdesti vuodessa. Jos kattovuodon korjaus viivästyy, voivat yläpohjarakenteet kastua ja vaurioitua pahastikin. Märät villat ja lahot puurakenteet on uusittava, mikä nostaa vuotavan katon korjaamisesta syntyviä kustannuksia. Aluskate ei ole syy antaa kattovuodon jatkua, sillä aluskatekin haurastuu lopulta kosteuden takia. Aluskatteen kuntoa kannattaa seurata yhtä aktiivisesti kuin vesikatteen kuntoa, sillä aluskatetta joudutaan toisinaan korjailemaan myös lintujen tekemien reikien takia.

Tyypillisiä huopakaton ja palahuopakaton paikkauksia ovat vuotavien läpivientien korjaukset, kuten kaikilla muillakin katoilla. Kattoikkuna ja kattoluukku ovat melko yleisiä paikkoja kattovuodolle, samoin kuin piipun ja antennin juuri. Lisäksi teemme paljon sauma- ja jiirivuotojen korjauksia sekä kattoreikien paikkauksia.

Kattoreikien korjaamista voidaan tarvita peltikatollakin. Peltikaton on voinut rei’ittää ruoste. Tiilikatollakin voi olla reikiä, sillä kattotiiliä putoaa ja halkeaa aina silloin tällöin. Uusi kattotiili ratkaisee ongelman. Ota yhteyttä ja kysy tarjous kattosi korjaamisesta, asuitpa sitten Karkkilassa, Lohjalla, Lopella, Tammelassa tai Vihdissä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Karkkilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Karkkilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!