Katon korjaus Pukkila

Paras kattofirma tekee katon korjauksen Pukkilassa asiantuntemuksella ja mahdollisimman pian sen jälkeen, kun asiakas on tilannut katonpaikkauksen. Katonkorjauksesta ei tietenkään saa veloittaa kohtuuttomia summia. Olemme ottaneet nämä seikat huomioon toimintaamme suunnitellessamme ja kehittäessämme, ja nyt meillä on ilo tarjoa kaikille kotitalouksille ja taloyhtiöille varsin tasokasta katonkorjauspalvelua. Ota yhteyttä, niin saat luotettavaa ja laadukasta katonkorjauspalvelua pikaisesti. Kuulet varsin kilpailukykyisen tarjouksen omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katon korjaamiselle avaimet käteen -pakettina, kun sovit kanssamme arviointikäynnin ajankohdasta. Oikea tapa korjata katto selviää vasta paikan päällä, kun pääsemme tutustumaan katon kuntoon aina sen alapuolisia rakenteita myöten. Samalla selviää katon korjauksen hinta – tai mahdollisesti tarvittavan kattoremontin hinta.

Korjaamme ilomielin erilaiset huopakatot ja palahuopakatot, mutta paraskaan kattokorjaus ei tee vanhasta katosta uutta. Jos katto on niin iäkäs, ettei sen tiiviyteen voi enää luottaa, teemme tarjouksen huopakattoremontista. Kaikki katot kannattaa uusia niin kauan kuin ne vielä pitävät vettä. Jos katon alapuoliset osat kastuvat, nostavat yläpohjan korjaukset kattosaneerauksen kustannuksia.

Peltikaton tiiviyden varaan ei kannata enää laskea, jos katto on jo palvellut 50 vuotta. Tässä vaiheessa aluskatteen korjaus tai reikien paikkaus peltikatosta ei poista sitä tosiseikkaa, että vanhat ja haurastuneet rakenteet eivät enää tarjoa luotettavaa suojaa rakennukselle. Tiilikaton korjaus on paras korvata tiilikattoremontilla, jos katon kaksinumeroinen ikä alkaa numerolla seitsemän, tai kattovuodon korjauksen yhteydessä katon alta paljastuu pahoja laho- ja homevaurioita.

Nuoremmat katot ovat useimmiten korjattavissa erilaisin täsmäkorjauksin. Täsmäpaikkauksia ovat esimerkiksi rikki menneiden kattotiilien vaihto, saumojen ja jiirien tiivistykset sekä läpivientivuotojen korjaukset. Piipun tai antennin juuri saattaa alkaa vuotaa nuoremmallakin katolla. Kattovuoto saatetaan paikallistaa alkaneeksi myös kattoikkunan tai kattoluukun kohdalta – tai lumen mukana katolta pudonneiden kattotikkaiden tai lumiesteiden jälkeensä jättämistä rei’istä. Olipa tarvetta isommalle tai pienemmille kattokorjauksille, ota yhteyttä – myös Orimattilassa, Myrskylässä, Askolassa ja Mäntsälässä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pukkilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pukkilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pukkilan alueella!