Katon korjaus Keski-Pohjanmaa

Katon korjaus Keski-Pohjanmaalla – eli Halsualla, Kannuksessa, Kaustisilla, Kokkolassa, Lestijärvellä, Perhossa, Toholammilla tai Vetelissä – on Kattokorjaus-palvelun erikoisalaa. Meillä on pitkä historia varsinkin huopakattojen ja palahuopakattojen korjaajana, mutta tämä ei vähennä sitä ammattitaitoa, mitä osoitamme myös tiilikattoja ja peltikattoja korjatessa. Katonkorjaus kannattaakin teettää kattofirmalla, jolla on kokemusta, ammattitaitoa ja aito halu palvella. Luota Kattokorjaus-palveluun, niin oman tai taloyhtiön katto tulee korjattua mitä taidokkaimmin. Asiakkaanamme et maksa katonpaikkaamisesta liikaa, vaan vain kohtuullisen hinnan, mikä kestävällä tavalla korjatusta katosta kannattaakin maksaa.

Huopakatot kestävät hyvin pakkasia, sateita, tuulia ja muita rasituksia. Jos katolla ollut lumi kuitenkin repi lumiesteet tai esimerkiksi lapetikkaat irti katosta, tilaa meidät korjaamaan kattoon tulleet reiät ja kiinnittämään irronneet kattotarvikkeet takaisin paikoilleen. Palahuopakatollakin voi olla korjattavia reikiä, tai ehkä piipun juuri vuotaa. Mitä aikaisemmassa vaiheessa vauriot korjataan, sitä varmemmin vältytään isommilta korjauskuluilta, joita yläpohjan korjaustyöt voisivat aiheuttaa.

Peltikaton korjaus voi liittyä vuotaviin läpivienteihin, voivathan antennin juuri tai esimerkiksi kattoluukku alkaa vuotaa millä katolla hyvänsä. Kyse voi olla myös ruosteen tekemien reikien tiivistämisestä tai ruostuneimpien kattopeltien uusimisesta. Tiilikatolla korjaamista voi odottaa esimerkiksi vuotava kattoikkuna, tai repeytynyt aluskate. Rikkinäisten tiilien vaihtoa tarvitaan sitä enemmän, mitä iäkkäämpi katto on kyseessä. Kattovuodon korjausta ei kuitenkaan tarvita niin kauan, kuin aluskate on ehjä. Jos aluskatteessa on reikä, ei se voi suojata katon alapuolisia rakenteita kosteudelta mahdollisen kattovuodon  aikana. Muista siis seurata myös aluskatteen kuntoa, ja korjauttaa tai uusia se tarvitessa.

Korjaamme niin omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen kuin kerrostalojenkin katot ympäri Keski-Pohjanmaata. Olipa kyse myrskyvaurioista, vuotavasta räystäästä tai jiirivuodosta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous katon korjaamisesta avaimet käteen -pakettina!