Katon korjaus Vaasa

Kattokorjaus-palvelu toteuttaa kattojen korjaukset Vaasassa erittäin luotettavalla tavalla. Katonpaikkaus johtaa jälleen tiiviiseen kattoon, minkä alla ei tarvitse olla huolissaan katon vesivahingosta ja siitä seuraavista kalliista yläpohjan korjaustarpeista. Jos katto on vaurioitunut tavanomaista enemmän tai katto on elinkaarensa loppupäässä, saatamme suositella kattoremonttia katonkorjauksen sijaan. Myös katon purku ja vaihto onnistuvat meiltä parhaimmalla mahdollisella tavalla – ja aina yhtä hyvällä hinnalla. Tilaa oman tai taloyhtiön katon kunnostus meiltä myös Vaasan naapurikunnissa Isossakyrössä, Laihialla, Maalahdessa ja Vöyrillä.

Kattovuodon korjaamisella on aina kiire, sillä katon alla oleva aluskatekin voi mennä rikki. Siinä tapauksessa ei riitä pelkkä ulkokaton tiivistys, vaan tarvitaan myös aluskatteen korjaamista, kastuneiden puurakenteiden kunnostamista ja eristevillojen uusimista. Jos esimerkiksi kesämökin huopakatto alkaa vuotaa, soita meille mahdollisimman pian. Kiirehdimme paikan päälle selvittämään, vuotaako katto piipun vaiko antennin juuresta, vaiko kenties kattoluukun tai kattoikkunan kohdalta. Jos ei ole kyse läpivientivuodosta, voi syy löytyä esimerkiksi sammalten avaamista saumoista. Älä ole huolissasi – pitkän kokemuksemme ansiosta löydämme aina parhaat tavat huopakaton tai palahuopakaton korjaamiseen. Huopakatot ovat meidän lempikattojamme, joista tahdomme pitää hyvää huolta.

Hyvää huolta pidetään myös tiilikatoista ja peltikatoista, joiden korjaus- ja paikkaustarpeissa olemme aina valmiita näyttämään kyntemme. Omakotitalon peltikatolla voi olla ruostevaurioita, tai ehkä siellä on korjattava kattoreikiä, joita on syntynyt lumen mukaan lähteneistä lumiesteistä tai kattotikkaista. Kerrostalon katolla voi olla vuotavia saumoja, jos kattojää on estänyt sulamisvesiä poistumasta tavalliseen tapaan. Edes konesaumakaton saumat eivät kestä seisovaa vettä kovin kauaa. Korjaustarpeita voi löytyä myös rivitalon tiilikatolta. Kosteus ja pakkanen ovat voineet hajottaa kattotiiliä, ja tuulella katolle on voinut lentää oksia, mitkä ovat pudottaneet kattotiiliä katolta.