Katon korjaus Vesanto

Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katon korjaus Vesannolla urakka, mihin kannattaa suhtautua vakavasti. Jos esimerkiksi kattovuodon korjaus on puutteellisesti tehty, ei katto tule tiiviiksi, vaan kosteus voi päästä katon alle aiheuttamaan yläpohjaan vakavia korjaustarpeita. Omin päin ei katonpaikkausta tarvitse tehdä, eikä ehkä kannatakaan, sillä katonkorjaus vaatii roppakaupalla ammattitaitoa. Kattokorjaus-palvelu palvelee kaikkia taloyhtiöitä ja yksityisasiakkaita Vesannolla ja sen naapurikunnissa Keiteleellä, Konnevedellä, Rautalammilla, Tervossa, Viitasaarella sekä Äänekoskella. Emme veloita palveluksistamme hunajaa, vaan järkevän ja kohtuullisen hinnan, mikä on yksityisasiakkaille verovähennyskelpoinen.

Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamisesta on tullut meille erityisen rakasta. Ota sinäkin yhteyttä huopakaton paikkaamisen, kunnostamisen tai uusimisen tiimoilta, niin saat paikan päälle pitkän linjan huopakattoammattilaiset. Korjaamme tietenkin myös tiilikatot, konesaumakatot ja muut peltikatot, eikä ammattitaitoamme käy kiistäminen näilläkään katoilla puuhastellessamme. Tarvittaessa korjaamme myös aluskatteen. Jos tiilikaton tai peltikaton kunnossa on tapahtunut peruuttamattomia muutoksia, tarjoamme joko kokonaista tai osittaista kattoremonttia.

Normaalitapauksessa kattoa ei kuitenkaan tarvitse purkaa ja uusia, vaan riittää, että kattoon syntyneet reiät paikataan tiiviisti. Reikä on voinut syntyä vaikkapa lumen tai tuulen irrottamien lumiesteiden ja kattotikkaiden takia. Myös läpivientien kohdalta alkavat kattovuodot ovat melko yleisiä, sillä jos piipun juuren tai kattoikkunan tiivisteet haurastuvat, voivat ne alkaa vuotaa. Antennin juuri tai esimerkiksi kattoluukku saattaa alkaa vuotaa myös sen takia, että lumen paino on rasittanut sitä normaalia enemmän.

Kaikenlaiset katonpaikkaustarpeet selviävät hyvissä ajoin, kun katto tarkastetaan joka kevät ja syksy. Perusteellisina ammattilaisina käymme mahdollisuuksien mukaan myös katon alla, missä voi olla laho- ja homevaurioita myös siinä tapauksessa, että vesikatto on täysin tiivis. Jos tuuletus ei toimi, katon alle voi tiivistyä kosteutta vesihöyrystä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Vesannossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Vesannossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Vesannossa alueella!