Katon korjaus Pertunmaa

Myös kattovuodon korjaus on sellainen katon korjaus Pertunmaalla, mikä kannattaa tilata meiltä. Meihin voitte luottaa kaikenlaisissa huopakatto- ja palahuopakattokorjauksissa, ja kokemusta piisaa myös erilaisten peltikattojen sekä tiilikattojen korjaamiseen. Katonkorjaus alkaa yhteydenotostasi. Soita tai laita verkkoviestiä, ja pyydä tarjous oman tai talonyhtiön katon korjaamisesta. Tulemme paikan päälle tutkimaan omakotitalon, rivitalon, kesämökin tai kerrostalon katon, paikallistamaan mahdollisen kattovuodon ja laskemaan hintaa katonpaikkaukselle. Aina katon osittainen korjaus ja yläpohjan kunnostaminen (esimerkiksi märkien eristeiden vaihto ja lahovaurioiden korjaus) eivät riitä. Kattoremontti voi olla se paras ratkaisu, etenkin silloin, jos katonkorjaus ei jatkaisi katon elinkaarta hintaansa nähden riittävästi. Katon uusimista ei kannata pelätä, sillä me teemme senkin kilpailukykyisin hinnoin ja luotettavalla ammattitaidolla. Uusi katto on varma suoja rakennuksellesi taas vuosikymmenien ajan.

Mitä useammin katto tarkastetaan huolto- tai korjaustarpeiden varalta, sitä edullisemmin satunnaisista kattopaikkauksista selviää. Katon tarkastus onkin hyvä ottaa osaksi rakennuksen kevät- ja syyshuoltorutiineja. Talvipakkaset ovat voineet hajottaa kattotiiliä, ja lumen paino on voinut saada huopakaton saumat tai peltikaton jiirit vuotamaan. Kun keväinen suojalumi on valunut alas katolta, on se saattanut kiskaista lumiesteitä tai kattotikkaita mukaansa, ja katolla saattaa nyt olla reikiä. Syystarkastuksen avulla viimeisen puolen vuoden aikana mahdollisesti syntyneet vauriot osataan korjata ennen uutta talvea. Vielä ehtii korjata vaikkapa vuotavan läpiviennin tai uusia aluskatteen. Niin kattoikkuna, kattoluukku, piipun juuri kuin antenninkin juuri voivat alkaa vuotaa. Katon vesivahingolta vältytään, jos läpivienti tiivistetään ennen, kuin aluskate perstuu puhki. Jos aluskatteessa jo on jotain korjattavaa, on se kunnostettava pian, sillä aluskate on yksi kattokokonaisuuden tärkeimpiä osia. Pertunmaan lisäksi saat kaikki kattokorjaukset, kattotarkastukset, kattohuollot ja kattosaneeraukset meiltä myös Hartolassa, Heinolassa, Hirvensalmella, Mäntyharjulla ja Joutsassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pertunmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pertunmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pertunmaan alueella!