Katon korjaus Muurame

Tilaa oman tai taloyhtiön katon korjaus Muuramessa asiantuntevalta ja luotettavalta kattofirmalta, joka korjaa katon kerralla kuntoon. Kun katonkorjaus on meidän vastuullamme, ei kenenkään tarvitse käydä korjaamassa jälkiämme, vaan omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon katto on varmasti ensiluokkaisessa kunnossa. Katonpaikkauksesta ei kuitenkaan tarvitse maksaa maltaita, kun asialla on Kattokorjaus-palvelu. Tilaa sinäkin parasta palvelua katollesi niin Muuramessa, Jyväskylässä kuin Toivakassakin!

Kattokorjaus-palvelu tuntee varsinkin huopakatot, joten ota meidät luottokumppaniksesi kaikkiin huopakaton ja palahuopakaton korjauksiin. Jiirien tiivistys on yksi tavanomainen huopakaton korjaus. Katolla voi olla myös reikiä. Reikiä saattaa aiheuttaa sammal tai esimerkiksi se, että lumen putoaminen palahuopakatolta irrotti lumiesteet ja kattotikkaat.

Aluskatteen paikkaus tai uusiminen on hyvin tärkeä peltikaton korjaus. Peltikatto ei ole loppuun asti sataprosenttisen tiivis, vaan voi vuotaa harjapellin tai ruosteen tekemien reikien kohdalta. Aluskate suojaa puurakenteita ja lämmöneristeitä kosteudelta, joten kattovuoto voidaan korjata ilman kastuneiden villojen uusimista ja lahovaurioiden kunnostamista.

Tiilikaton korjaustapa riippuu siitä, kuinka paljon tiilikatolla on rikkinäisiä tiiliä. Jos vain pari tiiltä on mennyt rikki, riittää se, että ne vaihdetaan. Jos katto on jo vanha tai sitä ei ole huollettu tiilikaton huoltosuositusten mukaisesti, tiiliä saattaa olla vaihdettavana enemmänkin. Kaikkien tiilien vaihtamista kerralla kutsutaan osittaiseksi kattoremontiksi. Jos lisäksi vaihdetaan aluskate, on kyseessä normaali kattosaneeraus. Aluskate kestää yleensä suurin piirtein saman verran kuin vesikatekin, joten vesi- ja aluskate kannattaa lähes aina vaihtaa yhtä aikaa.

Olipa kyseessä tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai palahuopakatto, on vuotava läpivienti tavanomainen ongelma. Piipun juuresta alkava kattovuoto on melko tavallinen, mutta myös antennin juuresta voi päästä vettä katon alle. Kattoikkunan tai kattoluukun läpivientiäkään ei kannata jättää tarkastamatta, sillä nekin saattavat alkaa vuotaa sateella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Muuramessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Muuramessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Muuramen alueella!