Katon korjaus Varkaus

Tilaa katon korjaus Varkaudessa Kattokorjaus-palvelun huippuluokan ammattilaisilta, niin saat katon, joka ei lähde tuulen mukaan eikä edes uhkaa vuotaa, sillä huomaamme kaikki epätiiviit kohdat ja tarjoamme sopivaa katonpaikkausta. Katonkorjausten tarve ei ole kiinni katon iästä, sillä lumen paino tai äkillinen myrsky saattaa aiheuttaa vaurioita myös upouudelle katolle. Mitä aikaisemmassa vaiheessa rivitalon, kesämökin, kerrostalon tai omakotitalon katon korjaustarpeet huomataan, sitä matalammin kustannuksiin niistä selvitään. Tilaat meiltä niin katon kunnostukset kuin myös katon kunnon puolivuosittaiset tarkastukset – Varkauden lisäksi myös sen naapurikunnissa Heinävedellä, Joroisissa, Leppävirralla, Rantasalmella ja Savonlinnassa!

Tartumme aina yhtä suurella innolla huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustöihin. Tunnemme nämä katot jo pitkältä ajalta, ja olemme siten oikea toimija vastaamaan siihen, miten ne kannattaa kunnostaa. Yksinkertaisimmat bitumikattojen korjaukset tarkoittavat paikkapalan liimaamista kattoreiän päälle, tai sen massaamista umpeen. Lumen mukana katolta alas pudonneet kattotikkaat ja lumiesteet ovat tavallisia kattoreikien aiheuttajia, mutta myös sammalmättään alta saattaa löytyä reikä – ei turhaan sanota, että sammal syö kattoa! Talvisten lumien paino voi saada myös katon saumat, sisätaitteet, piipun juuren, kattoikkunan, antennin juuren, kattoluukun ja muut läpiviennit vuotamaan.

Talven aiheuttamat korjaustarpeet tiilikatolla liittyvät usein rikki menneiden tiilien vaihtamiseen. Vanhojen kattotiilien sisällä oleva vesi hajottaa tiilen rakennetta pikkuhiljaa, kun se jäätyy. Aluskate kannattaa ensinnäkin asentaa ja toisekseen korjata, sillä kattovuodon korjaus on helppoa, jos aluskate on estänyt yläpohjarakenteita kastumasta. Muussa tapauksessa kattorakenteita ja lämpöeristeitä saatettaisiin joutua uusimaan kattovuodon takia.

Peltikatto sietää hyvin erilaisia rasituksia, mutta ruoste voi aiheuttaa kiireesti korjattavia kattoreikiä, ja kova tuuli saattaa irrottaa kattovarusteita, kattopeltejä tai peltilistoja. Nopea katonpaikkaus saa peltikaton kestämään puoli vuosisataa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Varkaudessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Varkaudessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Varkauden alueella!