Katon korjaus Ikaalinen

Katon korjaus Ikaalisissa ei jouda odottamaan. Katto on korjattava pian, jotta kosteus ei pääsisi katon alle. Rakenteiden kastuminen aiheuttaa hintavia korjaustarpeita, ja voi vaikuttaa jopa rakennuksen asukkaiden terveyteen. Katonkorjaus on erityisen kiireellinen, jos kosteutta jo pääsee katon alle jostain vuotavasta läpiviennistä tai esimerkiksi harjatiilen kohdalta. Ota kattovuodon korjaamisen ja kaikkien muiden katonpaikkauksien tiimoilta yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Me lupaamme tarjota apuamme nopeasti, ja kunnostaa kattosi jälleen luotettavan tiiviiksi. Nopeasti ja luotettavan ammattitaitoisesti toimivaa kattopalvelu saa meiltä myös Hämeenkyrössä, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Parkanossa, Sastamalassa ja Ylöjärvellä.

Huopakaton ja palahuopakaton korjaus – olemme sivumennen sanoen erittäin päteviä ja innokkaita korjaamaan kaikenlaiset bitumikatot – voi tarkoittaa katon saumojen tiivistämistä. Saumoja availee sammal, mikä kannattaisi poistaa katolta heti sen alettua vihertää. Kyseessä voi olla myös jonkin läpiviennin korjaus – ehkä kattoikkuna vuotaa vettä katon alle?

Peltikattojen ja tiilikattojenkin korjaukset voivat liittyä läpivienteihin. Läpivientien tiivisteet haurastuvat vuosien vieriessä, ja kattoluukku tai antennin tai piipun juuri voi alkaa vuotaa vettä katon alle. Peltikatolla tarvitaan toisinaan myös irronneiden kattopeltien tai peltilistojen kiinnittämistä takaisin paikoilleen. Myös lumieste, kattotikkaat tai vaikka kattosilta on voinut irrota paikaltaan, ja jättää jälkeensä reikiä. Kattotarvikkeita irrottavat niin kova tuuli kuin lumen putoaminen alas katolta.

Tiilikaton korjaus on usein hajonneiden tiilien vaihto, mutta tiilikatolla saatetaan tarvita myös aluskatteen paikkausta. Aluskate on suorastaan elintärkeä osa kaikkia kattoja, sillä se estää kattorakenteita kastumasta, jos katon alle pääsee vettä. Aluskatteen kunto kannattaa tarkastaa puolivuosittain, olipa kyse kerrostalon, omakotitalon, kesämökin tai vaikka rivitalon katosta.

Me teemme paitsi kaikenlaiset katon korjaukset, myös taloyhtiöiden ja yksityisasiakkaiden kattotarkastukset. Kattotarkastuksen aikana tutkitaan mahdollisuuksien mukaan myös katon alapuoliset osat siltä varalta, että olisi tarvetta jollekin yläpohjan korjaustyölle.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ikaalisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ikaalisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ikaalisten alueella!