Katon korjaus Marttila

Katon korjaus Marttilassa tuppaa maksamaan sitä enemmän, mitä myöhemmin se tilataan. Oikea aika tilata taloyhtiön tai oman rakennuksen katonkorjaus selviää, kun katto tarkastetaan kahdesti vuodessa. Saat Kattokorjaus-palvelulta niin katon kuntotarkastukset kuin kaikki katonpaikkauksetkin. Mikäli katto on jo aika uusia, saat tarjouksen kesämökin, kerrostalon, omakotitalon tai rivitalon kattoremontista.

Kattoa ei välttämättä tarvitse uusia, jos kattovuodon korjaus tai muu katon kunnostus tilataan pian vaurioiden syntymisen jälkeen. Esimerkiksi huopakaton korjaus voi olla hoidettavissa tiivistämällä auenneet saumat, kattoreiät tai vuotavat läpiviennit. Myös palahuopakatolla voi olla korjattavia reikiä, esimerkiksi lumen mukana irronneiden kattotikkaiden ja lumiesteiden synnyttämiä. Olemme erityisen hyviä korjaamaan erilaiset huopakatot ja palahuopakatot, joten kannattaa kysyä katonkorjausta ensimmäiseksi meiltä.

Peltikatonkin korjaus saattaa liittyä vuotaviin läpivienteihin – kattoikkuna, piipun juuri, antennin juuri tai kattoluukku voi alkaa vuotaa millä katolla tahansa. Tarvetta voi olla myös ruostevaurioiden korjaamiselle, irronneiden peltilistojen kiinnittämiselle tai aluskatteen korjaukselle. Tiilikatto pysyy hyvässä kunnossa jopa 70 vuotta, kun rikkinäiset tiilet vaihdetaan heti tuoreeltaan. Jos hajonneita tiiliä on katolla suuret määrät, on aika toteuttaa katon osittainen vaihto (eli uusia kattotiilet) tai tavanomainen tiilikattoremontti (eli uusia sekä kattotiilet että aluskate).

Korjaamme myös kaikki erilaiset kattotarvikkeet, kuten huonokuntoiset kattoturvatuotteet tai vuotavat räystäskourut. Jos kattovuoto on päässyt kastelemaan kattorakenteet, saatetaan kattovuodosta vielä selvitä tekemällä katon osittainen korjaus. Se, riittääkö kattokorjaus tai tarvitaanko kattoremonttia, riippuu muun muassa katon iästä ja siitä, kuinka pahoja laho- ja homevauriot ovat. Jos kattoa ei ole pakko uusia, kunnostamme kastuneet kattorakenteet ja vaihdamme märät eristeet uusiin. Luota asiantuntemukseemme myös Koski Tl:ssä, Liedossa, Loimaalla, Paimiossa, Pöytyällä ja Salossa, sillä palvelemme myös näissä kunnissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Marttilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Marttilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Marttilan alueella!