Katon korjaus Pieksämäki

Olipa talossa peltikatto, huopakatto tai tiilikatto, tilaa katon korjaus Pieksämäellä meiltä. On totta, että Kattokorjaus-palvelulle työskentelee paljon huopakattoammattilaisia, mutta joukostamme löydät runsaasti myös kattopeltiseppiä ja tiilikattojen sekä peltikattojen korjaamiseen perehtyneitä ammattilaisia. Näin ollen meiltä voidaan tilata minkä tahansa omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katonkorjaus. Jos kattona on mineriittikatto, ei sitä lain mukaan voida enää korjata, vaan katto on purettava ja uusittava. Kattokorjaus-palvelun kautta saat luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua tällaisessakin tilanteessa.

Katonpaikkaus onnistuu sitä edullisemmin, mitä pikemmin taloyhtiön tai yksityisasiakkaan kattoa päästään korjaamaan. Tarve tehdä rikkinäisten kattotiilien vaihto, huopakaton saumojen tiivistys tai peltikaton ruostevaurioiden kunnostus selviää ajoissa, kun katto käydään tarkastamassa puolen vuoden välein. Tilaa kattotarkastuksetkin meiltä, niin saat erittäin perusteellisen kattotarkastuksen ja kuulet asiantuntevan mielipiteen kattokokonaisuutesi kunnosta. Katon tarkastus ulottuu mahdollisuuksien mukaan myös katon alle, sillä yläpohjan korjaustarpeet selviävät vain katon alla käymällä. Aluskate saattaa odottaa korjaamista, eristeissä voi olla kosteutta tai hometta, ja kattorakenteissa lahoa. Kosteusvauriot eivät välttämättä ole merkki tarpeesta teettää kattovuodon korjaus, sillä peltikaton ja tiilikaton alla saattaa esiintyä myös kondenssivettä. Kondenssivettä tiivistyy katon alta – eli rakennuksen sisätiloista – kohoavasta vesihöyrystä. Kondenssivettä torjutaan muun muassa tehostamalla välikaton tuuletusratkaisuja.

Kattotarkastuksen perusteella osaamme tarjota tarvittaessa myös vuotavien läpivientien tiivistämistä. Vuotava piipun juuri tulee ehkä ensimmäisenä mieleen, kun on kyse vuotavista läpivienneistä. Myös antennin juuren tiivisteet voivat pettää, ja se saattaa alkaa vuotaa vettä katon alle. Kattovuoto voi alkaa myös kattoikkunan tai kattoluukun kohdalta, joten niidenkin kuntoa kannattaa pitää silmällä. Kun tarvitset katon korjausta, on lohdullista tietää, että sitä saa meiltä nopeasti ja asiantuntevasti – eikä vain Pieksämäellä, vaan myös Hankasalmella, Joroisissa, Juvalla, Kangasniemellä, Leppävirralla, Mikkelissä, Rautalammilla ja Suonenjoella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pieksämäellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pieksämäellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pieksämäen alueella!